Száz év kényszermunkára ítéltek egy férfit

A KSLA News és a Shreveport Times értesülései szerint 100 év kényszermunkára ítéltek egy 35 éves férfit, Joseph Lee Smith-t, amiért 2021-ben egy 5 éves, indiai származású kislány halálát okozta Louisiana államban. Mya Patel egy helyi szálloda egyik szobájában játszott, amikor hirtelen egy eltévedt golyó törte át az ablakot, majd fejbe találta a kislányt. Azonnal kórházba szállították, ahol három napon át küzdöttek az életéért, de sajnálatos módon nem jártak sikerrel.

A tárgyaláson elhangzott, hogy Smith a Super 8 Motel parkolójában vitázni kezdett egy másik férfival, akit később egy kézifegyverrel is megütött, emiatt az elsült, bár egyiküket sem találta el. Később azonban kiderült, hogy a kislányt eltalálta, aki épp a testvérével játszott. A gyermek szülei voltak a hotel tulajdonosai, emellett az is kiderült, hogy kis híján az édesanyát is eltalálta a golyó, de szerencsére csak súrolta, a kislányát viszont már nem kaphatja vissza, amin sosem fogja túltenni magát – írta az India Today.

Hírdetés

A bíró kifejtette, hogy Mya Patel halála miatt 60 év kényszermunkára ítélik a férfit, illetve további 20 évet kell letöltenie az igazságszolgáltatás akadályozása, valamint újabb 20 évet súlyos testi sértés miatt, s mivel Smith visszaeső bűnöző, enyhítésre sem számíthat.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »