Szakított Martina Schindlerová és Marcel Boris

Szakított Martina Schindlerová és Marcel Boris

Szakított Martina Schindlerová és Marcel Boris Mészáros Richárd2024. 04. 02., k – 12:32

Sokáig nem hallhattunk Martina Schindlerováról. 2012 júliusában a féli (Tomášov) kastélyban ment férjhez Kamil Haršány üzletemberhez. Ezt követően hét évig élt a nyilvánosság kizárásával, mígnem elvált és új életet kezdett, a szerelem pedig ismételten rátalált.

Martina a válását követően bejelentette, visszatér a zenei életbe.

A zátonyra futott házasságáról sosem nyilatkozott túl sokat, bár köztudott volt, hogy Haršány többször is a rendőrség célkeresztjébe került, később pedig a Takáč-banda tagjaival együtt letartóztatták.

Hírdetés

Míg korábban teljesen visszavonult a nyilvánosság elől, a válás után minden megváltozott: Martina a két gyereke, Kamil és Martina nevelése mellett az éneklésre koncentrált. 

2022 nyarán az ismert ügyvéd, Marcel Boris oldalán vett részt egy filmpremieren. Boris volt az, aki korábban azt a kiskorú lányt képviselte a bíróság előtt, akit egy árvai (Orava) pap molesztált.

Martina és Borist gyermekeik révén, akik osztálytársak, kerültek közelebbi kapcsolatba. Ezután többször nyaraltak együtt, és úgy tűnt, a nő végre megtalálta az igazit. A Pluska azonban úgy tudja, a pár nemrég szakított, amit a lapnak egy, az énekesnőhöz közel álló forrás is megerősített. A közös képeiket az Instagramról is letörölték, pusztán néhány maradt elérhető. Utoljára februárban Schindlerová testévérnek esküvőjén mutatkoztak együtt. 

(Pluska)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »