Szakértő: “Most zajlik az idegen hatalom általi új rend felállítása, amit brutális terror követ!”

Polgárháborús feszültség zónák az EU-tagállamaiban.Európában olyan méretet öltött a ránkvándorlási (migrációs) válság, hogy már minden feltétel adott ahhoz, hogy a válsághelyzet polgárháborúvá terebélyesedjen.

Konrad Stachnio szerint Európát idegen hatalmak készítik elő az európai nemzetállamok megdöntésére, és az erőszakspirál beindítását megelőzően előkészítik a társadalmakat arra, hogy alkalmatlanok legyenek a rend fenntartására és országaik megvédésére.

Stachnio a New Eastern Outlook hasábjain egy három szakaszból álló rendszert alkalmaz a helyzet kiértékelésére, mely szerint Európa jelenleg a destabilizáció fázisát éli át, és az igazi válság azt követően kezdődik csak, amit az idegen hatalmak általi normalizálás és a teljes kiszolgáltatottság állapota követ majd. A destabilizációnak célja az államiság megbontása, amit egy idegen hatalom általi normalizálás és brutális terror követ majd.

Stanchio azt írja, Európa számára a migrációs válság egy külső hatalom általi destabilizációt jelent, amit a tényleges válság fázisa követ. Ez a válság azonban olyan borzalmakat hoz majd, amit az európaiak viszonylagos jólétükben ma elképzelni sem tudnak.

Elmondása szerint az Európai Unióban polgárháború érlelődik, ami idegen beavatkozással zárulhat. Az idegen beavatkozás előőrsét pedig a migrációt támogató pártok és civil szervezetek jelentik. A migrációs válság már mostanra is számos, egymást is keresztező törésvonalat hozott létre Európában.

Hírdetés

“A Daesh – Iszlám Állam – terrorsejteket küld Európába, és fegyvercsempészetet folytat, beleértve a vegyi és biológiai fegyvereket is. Gyakorlatilag korlátlan toborzást folytatnak az interneten keresztül, és az európai országok valamiért nem akadályozzák ezt meg.”

A szerző szerint Európa ma két irányból áll ostrom alatt:

az iszlám radikálisok részéről – akik nem fogadják el az európai országok államiságát, ehelyett saját magukat szervezik állammá – ésa gazdag liberális milliárdosok részéről, akik 500 millió ember véleményét semmibe véve saját ideológiájuk mentén akarják átformálni Európát.

forrás: titkolthirek.hu, magaspart.hu., 2016-04-10 Madarasz

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:EU, Európai Egyesült Államok, Gondolatok Tagged: új Európa, EU-protektorátus, Európa elárulása, hegemónikus hibrid háború (hhh)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »