SZABÓ TÍMEA VEZETÉSÉVEL, LIBASORBAN MEHETTEK…

SZABÓ TÍMEA VEZETÉSÉVEL, LIBASORBAN MEHETTEK…

Mint megtudhattuk, Karácsony Gergely időkorlát nélkül, a közgyűlés kiiktatásával, rendeleti úton kormányozza mostantól a fővárost. Teszi mindezt időkorlát nélkül, „addig, ameddig a veszélyhelyzet fennáll”. Karácsony mostantól ingatlanokat adhat-vehet, módosíthatja a költségvetést, egyszemélyben dönt kifizetésekről, hidak, utak lezárásáról – mindenről. Ismételjük meg: mindezt a járványveszély miatt, határozatlan ideig.

Hírdetés

Tegnap a parlamentben az ellenzék arról delirált, hogy ilyen felhatalmazás nem adható senkinek, főleg nem időkorlát nélkül, mert akkor vége a demokráciának és a diktatúra, mint néma dzsinn, ráül büszke torkunkra.

Gyurcsány kissé bebaszottnak tűnve, lamentálva, Dr. Tóth (tejhatalom) Berci amolyan jurátus kis pöcsként, Jakab Péter önazonosan, tehát hülye faszként, Szabó Timike pedig igazi, hamisítatlan Lenin-fiúként hozta a formáját.

Na, akkor most itt az ideje, hogy Szabó Tímea összeszedje az egész társaságot, és az ő vezetésével elmehettek a hazug, becstelen k. a.-ba, de előtte tehettek egy kis kitérőt a b. p.-ba is. (A Hadházyt itt ne felejtsétek!)  


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »