Sokgenerációs sztárfellépőkkel készül az idei Hajómalom Fesztivál

Sokgenerációs sztárfellépőkkel készül az idei Hajómalom Fesztivál

Gúta népszerű eseményének szervezői idén sem bízták a véletlenre a sikert és olyan fellépőket sikerült vendégül hívniuk, akik minden korosztály számára önfeledt szórakozást biztosítanak majd három napon keresztül július 20. és 22. között.

Érdemes beszerezni a háromnapos, akciós Hajómalom Fesztivál-jegyeket. Az úgynevezett Early Bird jegyek most mindössze 36 euróért érhetők el, ám kizárólag a készlet erejéig. No, de biztos kíváncsi rá, hogy kik az idei húzónevek!

Talán a mai fiataloknak sem kell bemutatni Geszti Pétert, akit televíziós műsorvezetőként, újságíróként ismert meg az ország, miközben ekkor már a 80-as évek egyik legjelentősebb hazai zenekarának, az Első emeletnek írt dalokat. Később már a háttérből előrelépve a Rapülőkkel vált igazi sztárrá, majd egy sikeres stílusváltással Jazz+Az és Gringo Sztár következett.

Csaknem 20 éve a magyar zenei paletta egyik legszínesebb bandája a Halott Pénz, mely sajátos szövegvilágával, hangszerelésével gyorsan a magyar emberek szívébe lopta magát.

A hétfős társaság besorolhatatlan bármilyen kategóriába, hiszen bátran nyúlnak bármilyen műfaj elemeihez és emelik be azokat dalaikba. Szerencsére ezt idén Gútán is megnézhetjük, hogy hogyan is teszik a fiatalok.

Hírdetés

Egyik pillanatról a másikra vált ismerté egy vékony, csendes fiatal srác, aki félszegen a Kedveséről énekelt. Azóta elég sok víz lefolyt a Dunán, vagy esetünkben a Vágon.

Tehetségkutató műsor zsűrije, saját banda, megannyi fellépés és siker. Azt, hogy milyen egy hamisítatlan ByeAlex és a Sleepp buli, már nem csak a videómegosztóról nézhetik végig, csak jegyet kell venni a július 20-i gútai koncertre.

Ez a Manuel nem a világbajnok német kapus, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne olyan magas színvonalú, sőt. Nemrég még egy hazai tehetségkutatóban láttuk a fiatal srácot, aki még csak 22 éves, de már begyűjtött egy Fonogram-díjat és önálló műsorral, show-val járja Magyarországot, illetve a határon túli magyar területeket.

Sokat elmond a fiúról, aki egyszerre rapper, énekes és dalszerző, hogy hivatalos videoklipjét megjelenése óta több mint tízmillió alkalommal tekintették meg a legnagyobb videómegosztón.

Ezt ön is megteheti, de ha jegyet vásárol a Hajómalom Fesztiválon megvalósuló fellépésre, sokkal jobban jár, főleg ha jut még az Early Bird jegyekből.

(Sajtóközlemény/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »