Soha többé kerítésfestegetés – itt a gondozásmentes DAKO acélkerítés termékcsalád!

Soha többé kerítésfestegetés – itt a gondozásmentes DAKO acélkerítés termékcsalád!

Soha többé kerítésfestegetés – itt a gondozásmentes DAKO acélkerítés termékcsalád! Csillag Lilla2024. 04. 05., p – 14:23

Mostantól Ön is búcsút inthet a kerítés időrabló karbantartásának: nincs több csiszolással, lécfestéssel töltött hétvége; mostantól hazánkban is elérhető a Zensteel gondozásmentes, DAKO acélkerítés termékcsaládja.

Gondozásmentes kerítés Szlovákiában

Európát már meghódították a gondozásmentes kerítések, melyek egyszeri, gyors telepítés után 20-30 évre, tartósan és elegánsan megoldják a telekhatárolást. Ebben a termékkörben kínálnak kiemelkedő ár-érték arányt a magyar Zensteel DAKO acélkerítések már a Szlovákiában élő vásárlóknak is.  

Nagy tervezési szabadság: a széles szín- és mintakínálaton felül a kerítéselemek akár egyedi hosszban is legyárthatók, ezáltal a legváltozatosabb elképzeléseinket is megvalósíthatjuk.

Mit jelent a gondozásmentesség?

A gondozásmentesség azt jelenti, hogy ha egyszer feltettük, 20-30 évig nem kell foglalkoznunk vele. A kedvező ár szuperhosszú élettartammal és tartós színekkel, mintákkal is együtt jár. Az acél DAKO kerítések felületét olyan többrétegű bevonattal látja el a gyártó, melyek megakadályozzák a rozsdásodást és az UV-sugárzás okozta színvesztést, magyarán az összes, a fakerítések használatából ismert kellemetlenségnek ‒ csiszolás, festés, korhadás, vetemedés, elemcsere ‒ búcsút inthetünk, miközben ha szeretnénk, kerítésünk továbbra is úgy néz ki, mintha falécekből állna.

Hírdetés

Bemutatkozik a DAKO termékcsalád

A korszerű, esztétikus, letisztult és gondozásmentes DAKO termékcsalád három stílusban érhető el közvetlenül a gyártó Zensteeltől:

A két oldalon színezett, klasszikus megjelenésű, ívesen formált DAKO HILL kerítéslécek széles szín- és mintakínálatban kaphatók. Ez lényegében a hétköznapokból jól ismert léckerítés újragondolása.A szögletes formavilág kedvelői a felül ívben végződő, izgalmas, karakteres megjelenésű DAKO TRAIL kerítésekben találhatják meg az ízlésüknek megfelelőt.A sokoldalú, akár árnyékolóelemként is alkalmazható, zsaluziára emlékeztető DAKO LINE a modern otthonok és a kíváncsi tekinteteket távol tartani kívánó tulajdonosok kedvence lehet. Ezt a termékcsaládunkat elsősorban horizontális telepítésre terveztük, de minden másra is alkalmas.

 

Ingatlanberuházásához, kerítésének felújításához kérje a Zensteel szlovákiai tanácsadójának segítségét az [email protected] címen.

Tetőfelújításon vagy homlokzatjavításon gondolkodik? Fedezze fel a Zensteel cserepeslemezeit, trapézlemezeit, korcolt tetőit, szendvicspaneleit és más hasznos kiegészítőnek kínálatát a gyártó weboldalán!

Magyar gyártó az Unió piacain

A magyarországi Zensteel márka egy évtizednyi sikeres működés után lép ki a regionális piacra. A gyártó idén márciusban mutatta be termékportfólióját a pozsonyi CONECO Racioenergy kiállításon. A vállalatnál jelenleg is zajlanak elsősorban a gyártókapacitást és a nemzetközi piacnyitást támogató fejlesztések; egyebek mellett új gyárcsarnokot építenek, amit korszerű, zöld energiával működő rendszerekkel működtetnek majd. A telephelyen elindított fejlesztés összköltsége 1,92 Mrd Ft, amelyből 406,5 millió Ft feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatás. A projekt az Európai Unió gazdaságfejlesztési és innovációs programjának (Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz) támogatásával valósul meg.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »