Selmeczi: A Jobbik morális hanyatlásának lehettünk szemtanúi

Selmeczi közölte, hogy a Jobbik morális hanyatlásának lehettünk szemtanúi az elmúlt években. – A Jobbik legújabb botránya, hogy egy politikusuk a gyanú szerint szexuálisan zaklatta a párt egyik munkatársát – emlékeztetett a kormánypárti politikus.

Kiemelte: Jakab Péter újraválasztása annak ellenére történt, hogy ez a párt egyik legsúlyosabb botránya, amit a régi-új elnöke minden eszközzel próbált eltusolni. – Mi, a Fidesz és a KDNP képviselői mindenféle zaklatást elítélünk. Ez nem lehet politikai kérdés, mivel a zaklatásnak nincs pártszíne – húzta alá Selmeczi, aki szerint érthetetlen a baloldali képviselőnők hallgatása.

Hírdetés

– Ez ma a magyar baloldal, ez az igazi arcuk. Másokat hibáztatni, egyértelmű bűnösség esetén is gyáván, a háttérbe húzódva átvészelni a vihart – jegyezte meg a képviselő.

Válaszában Répássy Róbert, az Igazságügyi minisztérium államtitkára kiemelte: egy súlyos bűncselekmény gyanújáról beszélünk. – Mindazokkal szemben, akik az ügy eltussolásában részt vettek, felmerül a bűnpártolás gyanúja – emlékeztetett. Ezután az államtitkár rögzítette, hogy a kormány mindenkinek biztosítja az áldozatsegítés jogi és anyagi eszközeit.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »