Schwarcz-Kiefer Patrik e-mailben kereste meg az Integritás Hatóságot egy korrupciógyanús ügyben

Schwarcz-Kiefer Patrik e-mailben kereste meg az Integritás Hatóságot egy korrupciógyanús ügyben

Schwarcz-Kiefer Patrik, a Régiók Bizottságának jobbikos tagja friss Facebook-videójában reagált arra a hírre, hogy az Integritás Hatóság szerdai közleményben jelezte, postai úton vagy e-mailben várják a felderítendő ügyeket, mivel személyes ügyfélfogadás nincs.

Ez utóbbira kísérletet tett a napokban az antikorrupciós szerv székhelyénél Gyöngyösi Márton Jobbik-elnökkel együtt, hogy dokumentumokat adhassanak át a geresdlaki baromfitelep kettéosztásával kapcsolatos lehetséges visszaélésről. Schwarcz-Kiefer az ügyben költségvetési csalás bűntette miatt korábban feljelentést is tett, mert szerinte dupla annyi uniós támogatási pénzt kívántak felvenni.

A baranyai politikus nemrégiben beszélt lapunknak a korrupciógyanús ügy részleteiről is, ami miatt már elindult az ügyészségi nyomozás. Akkor azt ígérte, hogy ismét az Integritás Hatóság figyelmébe ajánlják majd az ügy kivizsgálását, melyben Pávkovics Gábor, Mohács fideszes polgármestere családtagjai érintettek.

Ezért a mai nap folyamán elküldtem nekik a geresdlaki baromfitelep ügyét e-mailben

Hírdetés

– számolt be a Jobbik politikusa.

Schwarcz-Kiefer leszögezte, a cél valóban az, hogy hatékonyabb legyen a magyar korrupcióellenes küzdelem, ebből a célból is jött létre az Integritás Hatóság.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »