Rozsnyó az idők sodrában – konferencia a város első írásos említésének évfordulója alkalmából

Rozsnyó az idők sodrában – konferencia a város első írásos említésének évfordulója alkalmából

2022. február 4-én, pénteken Rozsnyó az idők sodrában (Rožňava v premenách času) címmel konferenciát szervez a város. A Rozsnyó első írásos említésének évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő esemény helyszíne a történelmi városháza 2. emeleti kongresszusi terme (Bányászok tere 32.) – írja a helyi Rozsnyovidek.sk hírportál.

A konferencia célja, hogy a nagyközönség is részt vehessen a szakmai előadásokon. A rendezvény nyitott mindazok számára, akik érdeklődnek Rozsnyó történelme iránt. Lehetőség van arra is, hogy csak a konferencia egy-egy előadárása csatlakozzanak az érdeklődők. Az előadások magyar nyelven hangzanak el, szlovák  tolmácsolással. 

Hírdetés

A rendezvényre az OP-rendszer (beoltottak és fertőzésen átesettek) vonatkozik. Belépéskor szükséges felmutatni a védettségi igazolványt (Covid-pass) vagy a 90 napnál nem régebbi igazolást arról, hogy az illető átesett a fertőzésen. Mozgáskorlátozott személy érdeklődése esetén a szervezők liftet biztosítanak. Amennyiben igényt tart rá, hívja a 0918 792 953 telefonszámot – olvasható a hírportál által is megosztott meghívóban. 


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »