Részeg is volt, kokaint is fogyasztott a "már úgyis eleget élt" bácsit Érden halálra gázoló cigány

Részeg is volt, kokaint is fogyasztott a "már úgyis eleget élt" bácsit Érden halálra gázoló cigány

Ittas állapotban elkövetett, halált okozó járművezetés bűntette miatt emelt vádat az ügyészség egy férfival szemben, aki ittasan, kokaintól bódultan száguldott egy érdi utcán, és halálra gázolt egy idős férfit tavaly novemberben – közölte a Budakörnyéki Járási Ügyészség szerdán az MTI-vel.

Szabó Ferenc főügyész tudatta: a vádlott a megengedett sebesség több mint duplájával haladt, amikor elütötte az idős férfit az érdi Bajcsy-Zsilinszky úton. Ezt követően áttért az ellentétes forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött egy szabályosan haladó kistehergépkocsival. Annak vezetője maradandó fogyatékossággal járó sérüléseket szenvedett az ütközés következtében.

Az ügyészség börtönbüntetés kiszabására és közúti járművezetéstől eltiltásra tett indítványt a vádlottal szemben, aki letartóztatásban várja a tárgyalást.

Vessük ezt össze a rendőrség korábbi közleményével – két autó ütközött, egy gyalogost elsodortak…

Hírdetés

Baleset történt Érden

Közúti közlekedési baleset történt 2018. november 12-én 9 óra 40 perckor Érden, a Bajcsy-Zsilinszky úton, ahol eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi frontálisan ütközött, melynek során egy gyalogost elsodortak. A baleset következtében a gyalogos a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a baleset helyszíni szemléjét megkezdték, a forgalmat a környező utcákba terelik.

"A 83 éves ember már élt eleget"

A gyilkos cigány testvére véleményezte így az esetet:

Ő Szandika:

Korábbi cikkünk, további részletekkel: Részegen, bedrogozva, jogosítvány nélkül száguldozva gázolta halálra idős áldozatát egy cigány Érden


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »