Renault Austral: A legelőnyösebb vétel

Renault Austral: A legelőnyösebb vétel

Az AUTOBEST nevű rangos európai ankéton az idén is megválasztották az év legjobb ár/érték arányú autóját. A 31 európai ország újságíróinak szavazata alapján ezt a címet a Renault Austral kapta, összesen 14 937 ponttal, a 13 986 pontos Opel Astra előtt. A döntőbe került még rajtuk kívül a Dacia Jogger, a Honda Civic, a Peugeot 308 és a Toyota Aygo X.

Az értékelés során a zsűri az alábbiakat tekintette a legfontosabb kritériumoknak: ár, fogyasztás, komfort, szervizhálózat, alkatrészellátás, valamint az autó sokoldalúsága. 

Hírdetés

A Renault Austral esetében ezek közül különösen nagyra értékelték az Open R Link információs rendszert, amely jelenleg a legmagasabb szintű konnektivitást biztosítja az Európában forgalmazott személyképkocsik közül. Említést érdemel még az autó 32 vezetéstámogató rendszere, és 200 lóerős, E-TECH hibrid meghajtása, amely automata rezsimének köszönhetően jelentős üzemanyag-megtakarítást tesz lehetővé.

Az új Renault Austral forgalmazása 2022 novemberében indult Spanyolországban és Franciaországban; a többi európai országban 2023-tól lesz kapható.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »