Reményteljes Termelői piac Nagyfödémesen

Reményteljes Termelői piac Nagyfödémesen

Nyitókép: Laky Erzsébet

Kíváncsi látogatók, gazdag kínálat érkeztek a helyszínre. 

Nagyfödémes Község Önkormányzata megszervezte az első Termelői piacot. A vásárra sok érdeklődő, sőt sok árus is érkezett. Egyrészt azért, mert a járás ezen részében eddig még nem volt ilyen. Másrészt azért, mert árusítani, vasárolni szerették volna a minőségit.

A községben a hagyományos, illetve termelői árutól kezdve egészen a hamisítatlan ínyencségekig beszerzhető volt minden. A legkeresettebbek között voltak a zöldségek, gyümölcsök, palánták. A községbe többen érkeztek Pozsonyból is, hogy jó áron beszerezzék a terméseket, kézműves árut.

Néhányan meg-megálltak beszélgetni. Az eszmecsere során nevetés is felhangzott. “Nagyon örülünk az önkormányzat kezdeményezésének. Mi több biztató számunkra, hogy erre az évre minden időpontot előre meghirdettek.” – adott hangot véleményének az egyik helyi lakos.

A Galántai járás ezen részén debütáltak a nyárasdi szépségipari termékek készítői. Nagyon boldogok voltak, hogy reménykeltő kereslet mutatkozott készítményeik iránt.

Hírdetés

A piacon néhányan megcsodáltak néhány alkotást. Legyen szó egy-egy csokorról, festményről vagy épp faragott termékről. Szó szerint már csak beszélni nem tudtak.

A piacon még háttérzeme is fokozta a hangulatot. A következő nagyfödémesi Termelői piac holnap nyitja meg kapuit.

Fotó és szöveg: Laky Erzsébet


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »