Régiós foci: Gyenge játékkal bukott hazai pályán Rimaszombat

Régiós foci: Gyenge játékkal bukott hazai pályán Rimaszombat

Nyitókép: Körkép.sk

Botlottak a rimaszombaiak és a losonciak, győztek a fülekiek

A forduló szombati mérkőzésén a losonciak a sereghajtó Námesztó (Námestovo) otthonában léptek pályára, ahol a hazaiak Cicek 42. percben szerzett találatának köszönhetően megnyerték a mérkőzést, és otthon tartották a három pontot.

Nem indult jól a vasárnapi mérkőzés a fülekiek számára, hisz a bajnokságra is esélyes sztropkóiak (Stropkov) már a mérkőzés 4. percében vezetéshez jutottak Kevin Gómez büntetőből szerzett góljával. A hazaiak ezt követően magasabb fokozatra kapcsoltak, aminek meg is lett az eredménye: a 30. percben Kvernadze révén egyenlítettek. Sokáig úgy tűnt, a csapatok megosztoznak a pontokon, ám a 87. percben Hanes beállította a 2-1-es végeredményt.

Immár az ötödik vereségét szenvedte el a bajnokságban Rimaszombat, amely ezúttal az Igló (Spišská Nová Ves) együttesétől kapott ki hazai környezetben. A kiegyenlített első tíz perc után a vendégek egy szabadrúgást követően szereztek vezetést. (0-1) Nem kellett sokat várni a vendégek újabb találatára, hiszen a 18. percben egy jobboldali akció végén Lačný közelről gurított a kapu bal alsó sarkába. (0-2) Pár perccel később az örökmozgó Juhász megszerezte a hazaiak becsület gólját. (1-2)

Az első félidő vége előtt aztán egy bal oldali szögletet követően Janečka elé került a labda, aki nem hibázott, így 1:3-es eredménnyel zárult a félidő. A fordulás után is akadt még néhány lehetőség a kapuk előtt, de mindkét csapat inkább az ellenfél játékának tördelésével volt elfoglalva. A ráadás utolsó pillanataiban viszont sikerült még egy gólt szereznie a vendégeknek, beállítva ezzel a 1:4-es végeredményt.

III. liga, Keleti csoport, 7. forduló

Hírdetés

Námestovo – Losonc 1:0  (1:0)

Gólszerző: Cicek (42.)

Rimaszombati VSK – FK Spišská Nová Ves  1:4 (1:3)

Gólszerzők: Juhász (23.) – Lačný (10., 18.), Janečka (45.), Ruiz (90.)

Fülek – Sropkov 2:1 (1:1)

Gólszerzők:  Kvernadze (30.), Hanes (87.) – Gómez (4. 11-esből)

A forduló részletes eredménysora a www. sportnet.sme.sk/futbalnet/ oldalon érhető el.

A tabella állása a 7. forduló után:

Körkép.sk/Csomós Elemér

Forrás: sportnet.sme.sk/futbalnet/


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »