Rappelve, aranylánccal gúnyolódott az elfogott néger bűnözőkön a floridai seriff

Rappelve, aranylánccal gúnyolódott az elfogott néger bűnözőkön a floridai seriff

Egy floridai seriff felpróbált egy lefoglalt aranyláncot, és elnyomott egy rövid rapszöveget egy múlt heti sajtótájékoztatón, miközben részleteket osztott meg egy kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatos akcióról – írja a Complex nyomán a 24.

Az eseményt megelőzően a nyomozók egy 16 hónapig tartó fedett nyomozás során 29 ember tartóztattak le a floridai Polk megyében, és kiadtak további 3 elfogatóparancsot is. A vád illegális kábítószer-kereskedelem, -értékesítés és -birtoklás.

Grady Judd seriff a beszámoló egy pontján elmondta, hogy a letartóztatottak közül néhányan rapperek voltak, akik felvágtak a drogbizniszből szerzett pénzükkel, majd felvett egy nagy aranyláncot és rapelni kezdett.

Megvan az aranyotok, ti is megvagytok, a megyei börtönben landoltatok – kezdődik a rövid szöveg szabad fordításban. Egyébként a letartóztatás során a nyomozók 88 ezer dollár (28,9 millió forint) készpénzt, 89 ezer dollár (29,2 millió forint) értékű ékszert és 283 ezer dollár (86,7 millió forint) értékű kábítószert foglaltak le a bandától.

Hírdetés

És íme a produkció, a a FOX 13 Tampa Bay tévécsatorna felvételén:

A csatorna tájékoztatása szerint a még szabadlábon lévő gyanúsítottak a 49 éves Angela Dunklebarger Lake Walesből, a 37 éves Tavoris Jones Lake Walesből és a 37 éves Reginald Phillips Dundee-ból.

A 32 személy összesen 301 bűncselekményt és 134 vétséget követett el, és 645 pontos vádirattal kell szembenézniük.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »