Rács mögött a szorgos család: vittek szinte mindent, ami mozdítható volt

Rács mögött a szorgos család: vittek szinte mindent, ami mozdítható volt

Rács mögött a szorgos család: vittek szinte mindent, ami mozdítható volt

A gyanú szerint a három férfi testvér – egyikük élettár?sával közösen – többször követett el betöréseket, de loptak kocsiból, elhagyott épületekből és telephelyekről is. Vittek szinte mindent, ami mozdítható volt. Bűnügyi őrizetben, aztán letartóztatásban pihenhetik ki a fáradalmakat.

Hírdetés

A budafoki rendőrök 2020. február 7-én, kevéssel 23 óra előtt állítottak meg egy autót, hogy igazoltassák a kocsiban utazó három fiatal férfit és egy nőt. Az igazoltatás során az egyenruhások az autó utasterében egy levágott katalizátorra és a katalizátor eltávolításához szükséges speciális eszközökre lettek figyelmesek.

Kiderült, hogy a kocsiban utazó három testvér, a 23 éves F. Achilles, a 25 éves F. Dávid, a 26 éves F. Károly és az ő élettársa, a 25 éves H. Viktória fél órával korábban egy Budapest IX. kerületében lévő építkezés melletti sötét utcában leparkolt, és míg két testvére figyeléssel biztosította, élettársa pedig a kocsiban várta, F. Károly levágta egy autó katalizátorát.

A rendőrök a négy elkövetőt előállították a BRFK XXII. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók megállapították, hogy a társaság korábban is követett el hasonló bűncselekményeket. Január 6-án, éjszaka, egy ferencvárosi telephelyről vittek el 600 ezer forint értékben kültéri ajtókat, január 15-én, éjszaka pedig egy budatétényi telephelyre törtek be, ahonnan közel egymillió forintnyi szerszámot loptak el. Bementek továbbá elhagyott épületekbe a III. és a XII. kerületben is, majd elvitték, amiket ott találtak, de loptak a XXII. kerületben szenet, Gyömrőn fenyőfát és Törökbálinton kábeleket is.

A XXII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a három férfit és a nőt lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és a testvérekkel szemben – őrizetbe vételük mellett – előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.?


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »