Puzsér Róbert: Tíz ostobaság, amivel hülyítik magukat a nők

Puzsér Róbert: Tíz ostobaság, amivel hülyítik magukat a nők

Régen tudhatjuk, Puzsér Róbertet mélyen foglalkoztatja a nemek közötti félreértések problémája, a „nemek háborúja”, pont annyira mint a Férfihang íróit és olvasóit. Puzsér önmaga is megfogalmazta több esetben, hogy véleménye jórészt egybeesik a Férfihang.hu által kommunikált szemléletmóddal. Így hát természetes, hogy a „Sznobjektív” legfrisebb számában megfogalmazott nőkritikájával kapcsolatban sokan úgy érzik majd, hogy szívükből szólt a publicista-műsorvezető.

A “Sznobjektv – Tíz ostobaság, amivel hülyítik magukat a nők” vendége a feminista Szentesi Éva volt, aki szerepköre szerint akár komoly vitát is folytathatott volna Puzsérral, de ő inkább a vihogó biodíszlet szerepkörét vállalta magára. Ami nem is baj, mert így legalább megkímélte a nézőt a tipikusan kiábrándult, vérfemista nő sirámaitól. A korábban a gyertyát két végéről égető, testileg és lelkileg egyaránt megbetegedett, kiégett nő  valószínűleg egyébként sem gazdagíthatna egy efféle diskurzust egy egészséges nő nézőpontjából.

Hírdetés

Ha már a műsorból sokat nem tudhattunk meg róla és gondolatairól, esetleg megpróbálhatjuk megismerni Szentesi Évát a wmn.hu feminista magazint igazgató főnöknője, D. Tóth Kriszta által készített mélyinterjúból:


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »