Prostituáltakat zsákmányoltak ki egy „üzleti érzékkel” megáldott család tagjai

Prostituáltakat zsákmányoltak ki egy „üzleti érzékkel” megáldott család tagjai

Prostituáltakat zsákmányoltak ki egy „üzleti érzékkel” megáldott család tagjai

Szexuális szolgáltatást nyújtó nők közvetítésével foglalkozó családot fogtak el a Békés megyei rendőrök. A nyomozás eddigi adatai szerint a lőkösházi párnak és fiaiknak egy öcsödi nő is segített abban, hogy olyan nőket találjanak, akiket kizsákmányolhatnak.

Hírdetés

Egy család négy tagját és egy öcsödi nőt vett őrizetbe a Gyulai Rendőrkapitányság. A lőkösházi nő és férje, illetve két fiuk a gyanú szerint abból éltek, hogy szexuális szolgáltatást nyújtó nőknek közvetítettek partnereket. A nyomozók és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2019. szeptember 24-én fogták el őket. A nőt és férjét a Somogy megyei Kaposváron, két fiukat Lőkösházán.

A nyomozás eddigi adatai szerint a család nő tagja egy szexpartnereket közvetítő internetes oldalon adott fel fényképes hirdetést, majd fogadta a hívásokat, megszervezte a találkozókat. A szexuális szolgáltatásért kapott pénz egy részét a szolgáltatást nyújtó nőknek oda kellett adniuk a lőkösházi családnak.

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján volt olyan nő, akit a szabadságában korlátoztak, fenyegették, bántalmazták azért, hogy a prostitúcióra rákényszerítsék, illetve a követeléseiknek nyomatékot adjanak, a bevétele egy részét megszerezzék. A gyanú szerint a családnak egy öcsödi nő is segített abban, hogy találjanak olyan nőket, akiket kizsákmányolhatnak.

A Gyulai Rendőrkapitányság a lőkösházi nő, a férje és fiaik ellen emberkereskedelem bűntett, az öcsödi nő ellen pedig kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozók vizsgálják, hogy a gyanúsítottak hány nőt és milyen módszerekkel vettek rá arra, hogy szexuális szolgáltatást nyújtsanak, majd a bevételüket, vagy annak egy részét odaadják nekik.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »