PONT ÚGY TÖRTÉNIK, AHOGY ÍRTAM…

Lássuk az eredeti cikket, ahonnét én átvettem, íme:

Most kiderítették, micsoda marhaság ez, hát nem is a Kanári-szigeteken történt mindez, hanem Guayanában, Georgetownban, „ahol a fehér lakosság aránya nem éri el az 5%-ot”. (A 444 –az Ifjúmunkás reinkarnációja- „leleplező”, fantasztikus „tényfeltárását” itt olvashatják:

Vonatkozó bekezdés:

„(…) egy afrikai migráns mise közben kirabolt egy templomot a Kanári-szigeteken. Csakhogy ebből „egy szó sem igaz: a videófelvétel, amire hivatkozik, a guyanai Georgetownban készült, ahol a fehér lakosság aránya nem éri el az 5%-ot”. Erről egy spanyol lap is beszámolt.”

Hát ez őrületesen örvendetes. Tehát nevezett Ifjúmunkás című lap szerint már megint feleslegesen „migránsozott” a „rasszista” Bayer, hiszen az alig 5 százaléknyi fehér lakosságú, távoli Georgetownban történt mindaz, ami történt. Vagyis: itt legalább pontosan láthattuk, mi vár ránk abban a rettenetes, de egyre közeledő esetben, amikor kisebbségbe kerülünk majd, például a feketékhez és/vagy az arabokhoz képest. De tovább is gondolhatjuk az Ifjúmunkás logikáját: ha tehát az alig 5 százaléknyi fehér lakossággal rendelkező, és „mindössze” 63 százalékban keresztény (ebből 7 százalék katolikus) országban ez történhet egy katolikus templomban mise közben, akkor ez vajon azt jelenti-e, hogy ameddig kisebbségben vannak mifelénk (Európa) a muszlimok, addig bemehetünk a mecsetbe ugyanezt cselekedni? (Nem kell válaszolni, költői kérdés volt…)

Amúgy azért is felettébb helyénvaló és érdemes most ezzel előhozakodni ifjúmunkáséknak, mert az elmúlt hónapban kibaszott migránsok és kibaszott iszlamisták itt Európában, a szomszédunkban emberek fejét vágták le, embereket gyilkoltak meg bestiálisan templomokban és az utcán. Ennyit a „migránsozásról” meg a „rassziszmusról”. Vagy kérdezem: elég tabudöntés egy templomban levágni egy imádkozó asszony fejét, vagy még ne ítélkezzünk elhamarkodottan, ne vonjunk le mindenféle következtetéseket, nincs itt semmi látnivaló, majd az ifjúmunkásban elmagyarázzák, mindez miért csodálatos és szükségszerű, miért kell előbb megszokjuk, aztán megszeressük ezeket.

Erre is van példa persze, mindjárt ebben a cikkben, olvassák csak:

„Bayer Zsolt egyébként nem először ragadtatta el magát feketék miatt, nyáron – miután elé került egy 10 hónapos videó egy szélsőséges amerikai szervezetről – arról írt, hogy attól fél, „kibaszott négerek mocskos bakancsát” kell a jövőben csókolgatni, különben kinyírnak, és inkább Szibériát választaná.”

Ezt a passzust ajánlom különösképpen a figyelmükbe: „(…) miután elé került egy 10 hónapos videó egy szélsőséges amerikai szervezetről”.

Ezt is értem: a BLM meg az Antifa feka (meg fehér) lincselő gecijei egyebek mellett azért döntik le Kolumbusz Kristóf szobrát, mert ÖTSZÁZ ÉVE felfedezte Amerikát. És ez teljesen rendben van, sőt, teljesen érthető, méltányos és helyes. De ha Bayer egy tíz hónapos(!) felvétel láttán háborodik fel azon, hogy falhoz baszandó kibaszott négerek a mocskos bakancsaikat csókoltatják az utcán fehérekkel, abból az okból kifolyólag, hogy ők fehérek, az teljesen idejétmúlt és felesleges és értelmezhetetlen. És nem a bakancsaikat fehérekkel megcsókoltató négerek a rasszisták, nem az a felháborító, hanem az, ha a tabutörő, templomokat és papokat gyalázó, templomainkban imádkozó emberek fejét levágó és megkéselő rohadt állatokat netán – pusztán a tabudöntés visszájára fordítása végett!- merészeled „kibaszott négernek” vagy ne adj’ Isten „niggernek” nevezni.

Hírdetés

Pontosan az történik, amit a cikkben felvázoltam:

„(…) rothadó, halálra ítélt civilizációkban ilyenkor elindul a megmagyarázás. Előkerülnek első körben az úgynevezett „szociológusok”, nyomukban a „jogvédők” meg a széplelkek, a kékharisnyák, az „érzékenyítők”, az NGO-k aktivistái – szóval a rothadó, halálra ítélt civilizáció összes dögevője, és megmagyarázza. Hogy az a szegény fekete micsoda rasszizmusnak volt (és van!) kitéve, milyen nehéz élete volt (és van!) ebben a hímsoviniszta (!), fehér primátusra alapozott világban, értsük meg őt, szeressük őt, fogadjuk be őt, adjunk neki még javakat, különben is, a keresztény templomok már csak panoptikumok, skanzenek, egy letűnt kor üres díszletei. Most már új kor van, új világ van, új eszmék vannak. Az az új eszme, hogy nincsen új eszme, az az új eszme, hogy nincsen többé semmi bizonyosság, nincsen többé vallási identitás, nemzeti identitás, és immáron nemi identitás sincsen. Nincs többé férfi és nő, anya és apa, csak bizonytalan körvonalú, szétfolyó masszák vannak, nincsen család, nincsen hagyomány, nincsen múlt és nincsen jövő. A pillanat van, és a szabadságból is annyi maradt, hogy az identitás nélküli, elhülyült, lélektelen és gondolattalan individuum minden pillanatban kiélhesse és megvalósíthassa az összes ocsmány és egyre ocsmányabb perverzióját.

Ez maradt a szabadságból, amelynek egykoron rendet kellett volna szülnie.

Ebbe a civilizációba lép be a mocsok bűnöző, és üzen, és dönt tabut.”

(Eredeti, teljes szöveg ITT)

S ebből a szempontból mennyire mindegy, hogy a Kanári-szigeteken vagy Georgetownban vagyunk-e éppen…

Amúgy, csak azért, hogy érzékeljük, mennyire remekül halad Nyugaton a migránsok beilleszkedése, ajánlom figyelmükbe a következőket:

Az itt látható felvételhez tartozó levél:

„Mivelhogy nem lehet üzenetet küldeni azért teszem ide ki, hogy valahogyan jusson el Bayer Zsolthoz. Figyelmeztető azoknak, akik esetleg a dolgot még mindig úgy veszik, hogy 2018-ban. Ma jött egy üzenet a Youtube-on, ahol a Svédországi arab-párt vezetője, Krar Al-hamede, HADÜZENETET küldött a svéd államnak: hogyha a következő választásokon, 2022-ben a Svéd Demokrata Párt (SD) nyeri meg a választásokat, fegyveres belháborút indítanak, és fegyverrel a kézben átveszik a hatalmat. Így mondja szóról szóra: Ti rendőrök, akik rasszisták vagytok, ti bírák, akik rasszisták vagytok, ti törvényszéki ülnökök, akik rasszisták vagytok, és minden rasszista, nagyon féljetek, mert előbb-utóbb fegyverrel át fogjuk venni a hatalmat, és törvényszék elé állítunk és megbüntetünk benneteket. Ez talán Magyarországon is aktuálissá válna, ha beengedték volna őket. A videó svédül van, de nagyjából leírtam, miről van szó benne.”

De van ennél megdöbbentőbb is, amiről az Ifjúmunkás szintúgy nem fog beszámolni:

Na, ezt olvasgassák nagy figyelemmel, az ebben látható felvételt nézzék meg! Ez biztosan nem Guayanában készült, hanem itt, Franciaországban. Ahol középiskolás muszlim diákok leszarják a francia himnuszt, viszont vallásoktatást igényelnek maguknak (nem mellesleg jelentős részük helyesli a tanár lefejezését).

Jó kis társadalom az, jó kis világ, jó kis integráció…

És ne csak a szerencsétlen franciák legyenek mindig reflektorfényben, ehhez mit szólnak:

Nos, remélem, nekünk még van időnk, és legfeljebb az Ifjúmunkás (meg a többi ugyanilyen) lap „progresszív” és „független” szerzőinek unokái fognak ilyen világban élni.

(p.s.: Amúgy igen, a szerkesztő átírta a „niggert”, mert túl erősnek tartotta. Nem örültem neki, de szeretett lapom munkavállalójaként ezt tudomásul veszem, és mindig is tudomásul fogom venni. És hogy világos legyen: a „niggerezés” nem öncélú rasszizmus ebben az esetben, hanem –ismétlem- tudatos tabutörés. Mint a templomaink meggyalázása, a fehér emberek meggyilkolása. Ezeknek a tabutöréseknek a visszájára fordítása a „niggerezés” – mint kifejtettem, annak érdekében, hogy a normális emberek, bőrük színétől teljesen függetlenül nyugalomban és békességben élhessenek. A tabutörők, a gyilkos mocskok pedig legyenek megbélyegezve a nyelvi közegben is. Ennyi.)


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »