Póczik nem érti, hogyan került a Borkaival kapcsolatos zsarolási ügybe, arról szemérmesen hallgat, hogy az élettársa fia szervezte a prostituáltakat az adriai szexpartira

Póczik nem érti, hogyan került a Borkaival kapcsolatos zsarolási ügybe, arról szemérmesen hallgat, hogy az élettársa fia szervezte a prostituáltakat az adriai szexpartira

Póczik nem érti, hogyan került a Borkaival kapcsolatos zsarolási ügybe, arról szemérmesen hallgat, hogy az élettársa fia szervezte a prostituáltakat az adriai szexpartira

Megszólalt a volt válogatott labdarúgó, akit a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda zsarolás kísérletével gyanúsít a volt győri polgármester, Borkai Zsolt szexvideós ügyében.  Póczik József tagadta, hogy korábban megzsarolta volna az azóta lemondott városvezetőt és annak ügyvédjét, dr. Rákosfalvy Zoltánt. Az egykori futballista azt mondta, „nem is érti, hogyan került az ügybe”. Segítünk.

                             Póczik József nem érti… (Fotó: Kisalföld.hu)

A Privatkopo.hu értesülése szerint Borkai Zsolt és dr. Rákosfalvy Zoltán (valamint néhány közeli ismerősük) adriai jachtkirándulására egy győri kötődésű férfi, ifj. F. Gábor szervezte a prostituáltakat. Úgy tudni, a férfi üzletszerűen foglalkozik szexipari munkások közvetítésével és más kétes dolgokkal.

Hírdetés

Vélhetően ifj. F. Gábor bízhatott meg azzal két lányt, hogy rejtett kamerával felvételeket készítsenek a jachton történt szexuális cselekményekről. A videófelvételeket a kéjhölgyek átadták ifj. F.-nek.

Ezt követően a jachton készült intim felvételek az ifj. F. Gábor körébe tartozó J. Zoltánhoz kerültek, aki zsíros üzlet reményében megkereste Borkaiékat, és megvételre ajánlotta a titokban rögzített anyagot.

Borkai szerette volna elkerülni a botrányt, ezért belement az üzletbe, dörzsölt ügyvédjét bízta meg az ügylet lebonyolításával. Dr. Rákosfalvy Zoltán polgári jogi szerződést kötött J.-vel, amelyben az eladó szavatolta, hogy nem készültek másolatok a kompromittáló képanyagról, továbbá kötelezettséget vállalt arra, amennyiben mégis felbukkannának újabb felvételek az adriai szexpartiról, az ügyvédtől átvett összeg (több tízmillió forint) dupláját fizeti vissza.

Nem sokkal később Póczik József volt válogatott labdarúgóhoz került – eddig nem tisztázott körülmények között – néhány, a videófelvételekből kifotózott képkocka. Póczik több lapnak és televíziónak nyilatkozva azt állította, hogy egy tavaly nyáron egy számára ismeretlen férfi rejtett telefonszámról felhívta, és azt közölte vele, hogy a budapesti Novotel recepcióján leadott a nevére egy borítékot, amelyet Borkai Zsoltnak kellett kézbesítenie. Póczik azt is mondta, hogy az autójába ülve rögtön megnézte, mit tartalmaz a boríték, és elképedt, amikor észlelte, hogy abban a győri polgármesterről és ügyvéd barátjáról készült pornográf képek lapulnak. Sántának tűnik ez a történet. Miért éppen őt – aki nem tartozik Borkai szűk köréhez – kérték fel a küldemény kézbesítésére? Miért autózott azonnal Budapestre egy ismeretlen személy homályos tartalmú hívásának eleget téve? Aztán: miért nyitotta ki a borítékot, ha egyszer nem ő volt annak címzettje? A fotókat valószínűleg zárt borítékban adták át Pócziknak. Mivel indokolta Borkainak annak felnyitását?

És a legfontosabb: miért hallgatta el a sajtó munkásai elől, hogy a Borkaiéknak prostituáltakat szervező ifj. F. Gáborral közeli kapcsolatot ápol? Ugyanis a Győrben nem túl jó hírnévnek örvendő férfi Póczik élettársának a fia. Akit egyébként a nyomozók ugyancsak meggyanúsítottak a zsarolási ügyben. Ezek bizony lényeges momentumok az ügy vizsgálata szempontjából.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Póczik „kikosarazását” követően ifj. F. Gábor és köre milyen útvonalon haladhatott tovább annak érdekében, hogy további pénzeket „csináljanak” a kezükben lévő „kincsből”.

(folytatjuk)


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »