Pénzt és alkoholt követelt – miután nem kapott, megerőszakolta a 82 éves nőt

Pénzt és alkoholt követelt – miután nem kapott, megerőszakolta a 82 éves nőt

Pénzt és alkoholt követelt – miután nem kapott, megerőszakolta a 82 éves nőt Mészáros Richárd2023. 06. 08., cs – 09:17

Szerdán bíróság elé állt az a 22 éves férfi, aki előbb rátámadt egy idős házaspárra, majd annak nőtagját meg is erőszakolta.

Az eset június 3-án, kora este történt egy kassa-vidéki családi házban. A támadó véletlenszerűen választotta ki a házat, ahová aztán becsengetett, majd alkoholt és pénzt kért az ott élő idős házaspártól. Miután az idősek megtagadták a kérést, a fiatal egy késsel a kezében rátámadt a házban élő 84 éves férfire, aki megpróbált ellenállni, sikertelenül.

Hírdetés

A támadó ezt követően a házba ment, ahol megütötte a 82 éves nőt. Miután ő a földre esett, bezárta az ajtót, és megerőszakolta a kanapén. 

Az ügyész indítványozta a férfi előzetes letartóztatásba helyezését, a bíróság pedig június 7-én, szerdán helyt adott a kérelemnek. A támadót, fiatal kora ellenére korábban már nyolcszor jogerősen elítélték, három alkalommal pedig börtönbe is került. 

A JOJ TV úgy tudja, a rendőrség előtt beismerte a tettét, a bíróság előtt azonban nem kommentált a történteket, ugyanakkor sajnálatát fejezte ki miattuk. Amennyiben bűnössége bebizonyosodik, akár 15 évre is börtönbe kerülhet.

(noviny.sk)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »