Összefog a kárpátaljai magyarokért a Fradi

Összefog a kárpátaljai magyarokért a Fradi

Március 3-án 20:15-től Mezőkövesd csapatát fogadja a Fradi a Groupama Arénában a bajnokság 22. fordulójában. A zöld-fehérek arra biztatják szurkolóikat, hogy töltsék meg a lelátókat a találkozón, mivel a jegybevételből több millió forintot a határon túli magyarok megsegítésére fordítanak.

A Ferencvárosi Torna Club életében mindig kiemelt szerepet töltött és tölt be a társadalmi felelősségvállalás, különösen, ha határon túli magyaroknak segíthetünk. Kárpátalján, a háború sújtotta Ukrajna területén fekszik a többségében magyarok lakta Visk település, az egyik legősibb, legrégebben alapított magyar község, amely három utánpótlás labdarúgócsapatot is foglalkoztat.

Hírdetés

írja honlapján a klub azzal, hogy a pénteki bajnokira váltott jegyekből befolyt összeg jelentős részét, több millió forintot fordít a szintén zöld-fehér színekben játszó Visk labdarúgócsapatának megsegítésére.

A helyi sportolóknak szeretnénk támogatást nyújtani. Segítsünk együtt a viskieknek, legyünk minél többen a Mezőkövesd elleni bajnokin! Hajrá, zöld-fehérek!

fradi.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »