Orosháza nem Győr: elégedetlen volt a „bérével” egy prostituált, akit nem Borkai Zsolt rendelt

Orosháza nem Győr: elégedetlen volt a „bérével” egy prostituált, akit nem Borkai Zsolt rendelt

Orosháza nem Győr: elégedetlen volt a „bérével” egy prostituált, akit nem Borkai Zsolt rendelt

Az Orosházi Járási Ügyészség zaklatás vétsége és 2 rendbeli, kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt kezdeményezte egy 36 éves orosházi nő távoltartásának elrendelését, aki korábbi szeretőjét és annak családját zaklatta.

A zaklató nő – aki egyébként prostitúciós tevékenységet folytat – a tavalyi évben hónapokig szexuális kapcsolatban állt a sértett férfival, a viszony lezárását követően pedig a sértett magánéletébe beavatkozni törekedett: őt személyesen és kommunikációs eszközökön keresztül háborgatta, azzal fenyegette, hogy viszonyukat a sértett hozzátartozói előtt is feltárja, illetve vagyoni követeléssel is fellépett vele szemben.

Hírdetés

A nő 2019. május 5-én, a délutáni órákban a sértett utcán álló személygépkocsiját megrongálta, egy kulccsal a motorháztetőt összekarcolta, amellyel 100 000 forintos kárt okozott.

Néhány nappal ezután a nő a sértett édesanyjának háza előtt megvárta a sértettet, őt és két kiskorú gyermekét hangosan szidalmazni kezdte, valamint a sértett ott parkoló autójába úgy belerúgott, hogy abban 180 000 forintos kár keletkezett.

A Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója ezen eset után, 2019. május 20-án, az ügyészség indítványára 4 hónapra elrendelte a nő távoltartását, aki háborgató magatartását ekkor beszüntette. Ugyanakkor a távoltartás lejárta után másnap, szeptember 21-én, délelőtt megjelent a sértett munkahelyén, tőle 1 millió forintot követelt az általa nyújtott szexuális szolgáltatások ellenértékeként, és megfenyegette, ha nem kapja meg a pénzt, a sértett szüleivel és gyermekeivel is beszélni fog.

Még aznap becsmérlő kifejezések kíséretében pornográf tartalmú messengerüzeneteket küldött a sértett feleségének és gyermekeinek.

A Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója 4 hónapra ismét elrendelte a gyanúsított távoltartását a sértettől, illetőleg annak hozzátartozóitól. A gyanúsított a távoltartás időtartama alatt köteles tartózkodni attól, hogy a távoltartással érintett személyekkel bármilyen módon érintkezésbe lépjen; köteles magát távol tartani azok lakóhelyétől, munkahelyétől, és e személyek által rendszeresen látogatott intézményektől és egyéb helyektől.

(Fotó: illusztráció)


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »