Örömhír? A leghatalmasabb cionista világszervezet alelnöke lett a magyarországi zsidó PT tagja

NIF: Elővettem a transzatlantista emberbaráti szeretetemet és elkezdtem örvendezni. Jujj de jó lesz. Végre lesz egy magyar ebben a fenevad befolyásos Világszövetségben, amelyik a Háttérhatalomnak diktál. Be fogja vetni minden kapcsolatrendszerét Magyarország fellendülése, és felzárkózása érdekében. El fogja nekünk pl. intézni, hogy elengedjék nekünk az állami adósságokat, . . .

Olvasóinknak sokkal több ötlete lesz, hogy Heisler úr mennyi mindent fog Magyarországért és a magyar népért megtenni, az antiszemitázáson kivül, most hogy ilyen befolyásos pozícióba került!!!

Az Európai Zsidó Kongresszus alelnökévé választották Heisler Andrást, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnökét – tájékoztatta a Mazsihisz szerdán az MTI-t. A szervezet keddi, stockholmi végrehajtó bizottsági ülésén a Mazsihisz elnöke mellett ugyancsak alelnökké választották Herbert Wintert, a Svájci Zsidó Hitközségek Szövetségének elnökét, valamint Dr. Josef Schustert, a Németországi Zsidók Központi Tanácsának elnökét.

Mindhármuk megbízatása négy évre szól – olvasható a közleményben.

Hírdetés

„Az Európai Zsidó Kongresszus alelnöki tisztsége nem személyemnek szóló bizalom, sokkal inkább a sokszínű magyar zsidóság nemzetközi elismerését visszaigazoló pozíció” – kommentálta megválasztását Heisler András, aki 2014 óta a Zsidó Világkongresszusnak is alelnöke – írták.

Az Európai Zsidó Kongresszus a legjelentősebb európai zsidó érdekképviseleti és érdekvédelmi szervezet, melyben 43 ország zsidó közössége képviselteti magát, elnöke jelenleg Moshe Kantor. Az 1986-ban alakult szervezet most első ízben választott magyar alelnököt.

hunhir.info

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:cion-diktatúra, CIONIZMUS, EU, Magyarország Cionista Gyarmat! Tagged: Európai Zsidó Kongresszus, Zsidó Világkongresszus


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »