Őrizetben a milliárdos üzletembert elégető cigány bűnbanda egyik tagja – társai vígan élik világukat

Őrizetben a milliárdos üzletembert elégető cigány bűnbanda egyik tagja – társai vígan élik világukat

A Gödöllői Járási Ügyészség indítványozta egy férfi letartóztatását, aki visszaélve a neki adott meghatalmazással, tízmillió forintot sikkasztott el. Egy független írásszakértő a közelmúltban megvizsgálta az azóta már elhunyt meghatalmazó dokumentumon található aláírását, és megállapította, hogy az nagy valószínűséggel hamisított – írja a Privátkopó.

A sértett cége hulladékfém hasznosításával foglalkozott. A megalapozott gyanú szerint az elkövető – a bűnügyi portál információja szerint Kiss József – meghatalmazást kapott a sértettől 2020 májusában a cég ügyeinek intézésére.

A meghatalmazást kihasználva a férfi eladta a sértett cégének telephelyén felhalmozott, több százmillió forint értékű fém- és műanyag-hulladékot – mindössze tízmillió forintért.

A vételárat azonban az elkövető nem a sértett cégéhez, hanem egy ismerőse számlájára utaltatta. Ezután az ismerős egy nap leforgása alatt több bankfiókban, részletekben a teljes összeget felvette, és azt az elkövetőhöz juttatta.

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntette miatt hallgatta ki a meghatalmazással visszaélő férfit.

A Gödöllői Járási Ügyészség az elkövető letartóztatását a szökés, a bűnismétlés továbbá a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt indítványozta.

Hírdetés

A Privatkopo.hu értesülése szerint a jelenleg bűnügyi őrizetben lévő férfi annak a bűnbandának a tagja, amely idén tavasszal megszállta egy budapesti milliárdos XII. kerületi luxusvilláját és Baranya megyében található kastélyát. A dúsgazdag vállalkozót hónapokon keresztül fogva tartották, bántalmazták. Az üzletember augusztus 10-én, Bár községben található ingatlanában – gyanús körülmények között – életét vesztette. A kastélya öt nap alatt négyszer "gyulladt ki". Az ügyben a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanújával nyomoz.

Felmerült annak gyanúja is, hogy az erőszakos bűnözők hamisított meghatalmazással akarták megkaparintani az áldozat vagyonát. Az ügyben érintett lehet egy ügyvédként tevékenykedő fideszes önkormányzati képviselő, Péczely Attila is.

Az előzmények:

Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben a budapesti milliárdos életét vesztette

Egyre durvább a cigányok fogságába került milliárdos ügye: már azelőtt megölhették, hogy rágyújtották a kastélyát

Dikk, micsoda véletlen: halálra égett a cigánybűnözők karmai közé került milliárdos – négyszer is "kigyulladt" a kastély

Szamurajhadsereg, 740 millió forintos áfacsalás – ezek a jó ajánlólevelek a fideszes ügyvéd-politikusnál

Bűnözők ajánlgatnak ügyfelet a fideszes ügyvédnek, de állítja, betartja a törvényt – az írásszakértő nem így látja

Kegyetlen cigánybűnöző bandája hálózott be egy beszámíthatatlan milliárdost – exkluzív fotók, eltüntetni próbált videó

A fővárosi prostituált- és drogpiacot is uralja az alkoholista milliárdost karmaiban tartó cigány maffia


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »