Óriások pedig léteztek és részét képezték a Föld őstörténelmének

Semmi kétség a felől, hogy óriások léteztek és részét képezték a Föld őstörténelmének.

A Fülöp-szigeteken egy 17 láb (5,2 méter) magas csontvázat fedeztek fel. Egy ehhez hasonló, szintén roppant termetes ember csontjaira bukkantak Délkelet-Kínában. Csontjai legalább 300 000 évesek.

 

Ceylonon (Sri Lankán) olyan emberek maradványait találjuk, akiknek megközelítőleg 13 láb magasoknak, vagyis 4 métereseknek kellett lenniük. Az assami Turában, ami a Kelet-Pakisztáni határ közelében fekszik, 11 láb magas, azaz 3,35 méteres emberek nyomait tárták fel.

Örményországban, Hoth falu egyik kriptájában találták ezeket a csontvázmaradványokat.

Amennyiben Észak-Amerika felé fordítjuk a figyelmünket, olyan egykori óriásokra utaló temérdek bizonyítékot és nyomot találunk, akik a távoli múltban uralták a Földet.

Örményországban, Hoth falu egyik kriptájában találták ezeket a csontvázmaradványokat.

Számos tudósítás számolt már be a Mexikóban talált óriáscsontvázakról. Ezek egy „gigantikus méretű” faj maradványai lehettek. Néhány csontváz eléri 10-12 láb (3-3,65 méteres) magasságot 45,7-50,8 centiméteres talphosszal.

1936. február 14-én a The New York Times egyik cikkében egy Nicaraguában (El Boquin-nál, a Mico folyónál) talált fej nélküli óriás felfedezéséről adott hírt. A bordái 91,4 centiméter hosszúak voltak, míg vastagságuk elérte a 4 hüvelyket, azaz a 10 centimétert!

Klaus Dona, aki egy osztrák származású műkincskutató, 1964-ben néhány olyan ecuadori csontot talált, amelyekről később a szakértői vizsgálatok megerősítették, hogy egy 7,6 méter magas emberóriáshoz tartoztak.

Óriások csontvázait tárták fel gyakorlatilag mindenhol Észak- és Dél-Amerikában, Európában, Ázsiában, Ausztráliában és Afrikában. Feltételezhetjük, hogy az óriások java része egy korábbi kataklizmában fulladt meg, majd a testük több százezer évvel ezelőtt mélyen az óceán alá temetődött.

Hírdetés

A Hugó-fivérek: Baptistem, a legidősebb 2 méter 30 centi volt és 190,5 kilót nyomott. Antoine, az 1889-ben született öccse, elérte a 2 méter 25 centit, és 136 kilót nyomott.
Photo credits: www.genesis6giants.com

2011 nyarán a Nagy és a Kis Kaukázusi hegylánc között egy szenzációs felfedezésre került sor. Egy hatalmas ősi ember maradványaira bukkantak a grúziai Borjomi-szurdok oldalában, melyet később Dr. Abesalom Vekua, a Grúziai Paleobiológiai Intézet igazgatója erősített meg.

„Szenteljünk figyelmet a combcsontnak, méretét és vastagságát tekintve eltér a modern ember csontjától. A koponya is sokkal nagyobb. Ezek az emberek elzártam éltek és fejlődtek a civilizáció többi részétől, ebből következik eltérő termetük. A szakirodalomban találunk utalást óriásokra, azonban ennek a hipotézisnek a dokumentált bizonyítékai továbbra sem állnak rendelkezésre. Ily módon egy szenzáció küszöbén állunk. Viszont, ezt még kemény munka fogja megelőzni.” – mondotta volt Abesalom Vekua.

Régóta tartja magát Grúziában egy ősi legenda, amely a rejtélyes óriásokról szól, s most ez a mítosz valósággá vált. 25000 évvel ezelőtt a Borjomi (az alacsonyabban fekvő kaukázusi) hegyekben éltek. Ezek az óriások évezredekkel ezelőtt elfoglalták Eurázsia bizonyos részeit.

A képen Chang Woo Gow látható turnéja közben, akiből szenzáció lett Nagy-Britanniában. Mellette felesége, King-Foo, valamint állandó társa, Chung törpe. Photo credits: www.genesis6giants.com

Dél-Örményországban, Agarak város közelében, a helybéliek újra meg újra óriások csontjaira lelnek.

Az Örmény Királyság 15 provinciájának egyikében, egy Syunik nevű dél-örményországi tartománynak az északi részén is felfedeztek egy óriások lakta várost, amikor az archeológusok ősi sírokat nyitottak fel.

Plutarkhosz azt állította, hogy Sertorius valóban látta az óriás Antaeus sírját. A csontváz kolosszális volt. Pegues abbé ezt írta a „Görögország vulkánjai” című könyvében:

„… a Thera-szigetek vulkánjainak szomszédságában hatalmas koponyájú óriásokat találunk azon kolosszális kövek alatt fekve, amelyek felemeléséhez minden bizonnyal titáni erőre volt szükség, s akiknek hagyományai minden országban megtalálhatók és az óriásokhoz, a vulkánokhoz és a mágiához kapcsolódnak…”

„Ezt erősítik meg azok a görög és a latin költők, akik arról regélnek, hogy a világ első korszakaiban léteztek még óriások, továbbá az olyan görög és latin történetírók, mint amilyen Pausanias és Philostratus volt a görögök között, és Plinius a rómaiak között, lejegyezték, hogy néhány síremlék felnyitásakor olyan emberi testeket találtak, amelyek sokkal nagyobbak voltak a régi korokban. ”

„Josephus, az első században élt római-zsidó tudós, történetíró, szintén olyan csontokról beszél, amelyeket akkoriban látott, melyek nagyságrendje súrolja a hihetőség határát….” (Thomas Hartwell Horne).

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »