Óriási lezárások jönnek Budapest környékén – itt vannak a részletek

Óriási lezárások jönnek Budapest környékén – itt vannak a részletek

Durvák a dugók az M0-s autóút déli szektorán felújítás miatt, és most újabb lezárások lesznek a körgyűrűn, valamint az M7-es autópályán is.

Egy hete az M0-s autóút déli szektorán hatalmasak a dugók, mert az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 17-es és a 14-es kilométer között terelést építettek ki, így csak két sáv járható. Hasonló a helyzet az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 12-es és a 15-ös kilométer között is. A munkálatok április 22-éig tartanak.

Ezzel párhuzamosan április 16-án és 17-én, kedden és szerdán a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleménye szerint burkolatjelfestést végeznek az M1–M7-es autópálya közös szakaszán Budaörs térségében, valamint az M0-s autóúton Törökbálint és Érd között. Ez idő alatt sávlezárás lesz érvényben a 4-es kilométerszelvényben, ami hosszabb menetidőt eredményezhet a közlekedők számára.

Hírdetés

Kedden, a Budaörs térségében végzett munkálatok az M1–M7-es autópálya Budapest irányából Győr irányába vezető szakaszán, a 11-es kilométerszelvényben zajlanak majd. A munka reggel 9-től délután 3-ig tart, ezalatt a forgalom csak egy sávon haladhat.

Szerdán Törökbálint és Érd térségében az M0-s autóúton folyik majd hasonló munka az M5-ös autópálya irányából az M1-es felé haladó szakaszon, a 4-es kilométerszelvényben. Itt is reggel 9-től délután 3-ig lesz érvényben a sávlezárás.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »