Önkezével vetett véget életének a fiát gyászoló 53 éves apa

Önkezével vetett véget életének a fiát gyászoló 53 éves apa

Holtan találtak rá arra az 53 éves kecskeméti édesapára, akit eltűnt személyként keresett a rendőrség. A férfi holttestére a városban lévő erdőben bukkantak rá. Önkezével vetett véget életének – írja a Pestiriport.hu

Hírdetés

A többgyermekes édesapa eltűnését a lánya jelentette be a rendőrségen, egy Facebook-csoportban pedig a helyiektől is segítséget kért.

A posztban ezt írta:

„Sziasztok, ma reggel 7 órakor eltűnt apukám; meghalt a fia és apukám fájdalmában elment. Az autóját megtaláltuk, de semmi életjelet nem ad magáról. A telefonja ki van kapcsolva, reggel óta senki sehol nem látta. Elképzelésünk szerint gyógyszeres, nyugtatós állapotban lehet. Fekete kapucnis felsőt viselt, alatta egy sárga pólót, sötét színű farmert és egy fekete bakancsot. A rendőrség már értesítve lett!! Kérem osszátok meg! Neve L. J.!! A kecskeméti kórháztól indult el, de az autóját megtaláltuk: gyalog lehet!”

Az információik alapján a férfit utoljára egy kecskeméti kórháznál látták, de az elindulása után a telefonja már ki volt kapcsolva, csak a kocsiját találták meg.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya azt közölte, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja, így a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.

(Fotó: illusztráció)


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »