Olvasó: „nem” a holokauszttörvényre, de „nem” a Trianon-törvényre is!

Ezzel kapcsolatban írok: Trianon emlékezetének nem jár büntetőjogi védelem, mint az ún. holokausztnak

A Magyarok Világszövetsége kérésére benyújtott javaslatot az alábbi okok miatt tartom rossz ötletnek.

Először, mert hatalmas hibát követ el azzal, hogy egy szintre emeli a trianoni diktátumot és a holokausztot, azt sugallva, hogy mindkettő megtörtént esemény. A helyzet azonban az, hogy míg a trianoni szerződés egy valóban megtörtént és ezért bizonyítható történelmi esemény, addig a holokauszt egy tényekkel nem bizonyítható zsidó propaganda.

Hírdetés

Másodszor, az igazság nem fél a vizsgálattól, tehát nincs szüksége törvényre. A holokauszt hivatalos változatának hazugságát az is leleplezi, hogy nem vethető alá vizsgálatnak, hanem racionális érvelés helyett törvény általi fenyegetéssel tartják fenn.

Harmadszor, a nemzetiszocialista és a kommunista bűnök tagadását vagy jelentéktelen színben való feltüntetését tiltó 333. Btk-paragrafus elvileg mindkét rendszer támogatóit üldözi, azonban a gyakorlat azt mutatja, hogy ezt a paragrafust mindig csak egy irányba, a nemzetiszocialisták ellen alkalmazzák, viszont a kommunisták ellen nem. Ez utóbbira jó példák olyan kommunisták esetei, mint Vajnai Attila és Biszku Béla. Ugyanez lenne a Trianon-törvénnyel is: a zsidók és a kommunisták gúnyolódnának a trianoni országvesztésen, viszont a rendőrség és az ügyészség azt állapítaná meg, hogy nem történt bűncselekmény.

Lehet, hogy valakinek unalmas lesz az, amit zárszóként írok, de akkor is megteszem, mert úgy tűnik, hogy egyesek még mindig nem értették meg a dolgot: a szólásszabadságot nem csorbítani, hanem kiterjeszteni kellene. Ennek keretében a közösségi médiában (BitChute, Rumble, Telegram, Gab, X/Twitter stb.), televíziós szereplésekben, valamint politikai gyűléseken azt kellene hangoztatni, hogy át kell venni az USA alkotmánya első kiegészítését (First Amendment), viszont hatályon kívül kell helyezni az Alaptörvény IX. cikkét és a Btk. 333. paragrafusát (a holokauszttörvényt). Az első kiegészítés ugyanis az oka annak, hogy az USA-ban nincs se holokauszttörvény, se gyűlöletbeszéd-törvény.

(Hidra)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »