Olvasó: Habsburgokat dicsőít a HVIM főnök március 15-e előestéjén

Olvasó: Habsburgokat dicsőít a HVIM főnök március 15-e előestéjén

Ferenc Jóska, IV. Károly, Zita, könnyes hangú emlékezés, mikor máskor. De egyébként is! Újabb coming out-tal felérő bejegyzés a deres.tv oldalt működtető, a Jobbik zsoldjában álló Turner Gábortól. A HVIM elnöke szabadságharcunk előtt egy nappal szabadságunk vérbefojtóját, Ferenc Józsefet (is) ábrázoló képpel emlékezik meg a huszonöt éve elhunyt utolsó “magyar királynéról”. Zita egyébként nem volt magyar.

A labancok szerint fontos nemzeti évforduló az utolsó Habsburg megszállók halála

A labancok szerint fontos nemzeti évforduló az utolsó Habsburg megszállók halála, és meg is emlékeznek, kegyelettelm szeretettel (ez már abszurd: “aki magyar királynéként még azt is kötelességének tartotta, hogy megtanulja a paprikás csirke elkészítését”). Csak arról nem esik szó, mennyi kárt okozott a zsidó dinasztia hazánknak és mennyi magyar vér tapad kezükhöz.

A cikkben a nőket önmagához képest alacsonyabb rendűként kezelő Turner, aki szerint a gyengébb nem képviselői két dologra jók, a férfi szexuális igényeinek kielégítésére, valamint az utódok világra hozására, pozitívumként említi Zita határozottságát és céltudatosságát, aki férje (a zsidó kalmár gyökerű Habsburg IV. Károly) politikai tanácsadójaként beleszólt annak politikai tevékenységébe.

Hírdetés

A Magyar Hajnal által lebuktatott, Habsburg-imádó provokátor egy másik, valójában sokkal jelentősebb évfordulóról kívánja elterelni a figyelmet. 1853-ban ugyanis ezen a napon rántotta magával az ördög a zsidó magyargyilkost, Haynaut.

A vonaista-baranyista szekta tagjai, akik az aradi vértanúk kivégzését koccintva ünneplik, Haynau halálára nemzeti gyásznapként tekintenek. De azért van pofájuk Petőfi idézettel plakáton kampányolni.

A labancképző egyetlen szeánszán a többszörösét költik el, mint amennyi készpénzt a Magyar Hajnal az egész választási kampányába bele tudott tenni. Ahogy a honlap szerkesztése is teljesen ingyenes. A minőségre vonatkozó megjegyzések a magyarellenes provokátorok szájából nem túl hitelesek, hiszen tízmilliókat vágnak zsebre évente közpénzből, mégsem képesek önmagában is alacsony színvonalú közleményükben egy mondatot helyesen leírni.

A káros nézeteiket álnevek mögé bújva terjesztő vármegyések egyetlen kifogása az lehetne, hogy tudnak ők “beszélni magyar” csak Haynau halála évfordulóján annyira könnybe lábadt a szemük, egyszerűen nem vették észre, milyen helyesírási hibákkal hányták ki a közleményecskéjüket.

T. Burckhardt


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »