Olvasó: Habsburgokat dicsőít a HVIM főnök március 15-e előestéjén

Olvasó: Habsburgokat dicsőít a HVIM főnök március 15-e előestéjén

Ferenc Jóska, IV. Károly, Zita, könnyes hangú emlékezés, mikor máskor. De egyébként is! Újabb coming out-tal felérő bejegyzés a deres.tv oldalt működtető, a Jobbik zsoldjában álló Turner Gábortól. A HVIM elnöke szabadságharcunk előtt egy nappal szabadságunk vérbefojtóját, Ferenc Józsefet (is) ábrázoló képpel emlékezik meg a huszonöt éve elhunyt utolsó “magyar királynéról”. Zita egyébként nem volt magyar.

A labancok szerint fontos nemzeti évforduló az utolsó Habsburg megszállók halála

A labancok szerint fontos nemzeti évforduló az utolsó Habsburg megszállók halála, és meg is emlékeznek, kegyelettelm szeretettel (ez már abszurd: “aki magyar királynéként még azt is kötelességének tartotta, hogy megtanulja a paprikás csirke elkészítését”). Csak arról nem esik szó, mennyi kárt okozott a zsidó dinasztia hazánknak és mennyi magyar vér tapad kezükhöz.

A cikkben a nőket önmagához képest alacsonyabb rendűként kezelő Turner, aki szerint a gyengébb nem képviselői két dologra jók, a férfi szexuális igényeinek kielégítésére, valamint az utódok világra hozására, pozitívumként említi Zita határozottságát és céltudatosságát, aki férje (a zsidó kalmár gyökerű Habsburg IV. Károly) politikai tanácsadójaként beleszólt annak politikai tevékenységébe.

A Magyar Hajnal által lebuktatott, Habsburg-imádó provokátor egy másik, valójában sokkal jelentősebb évfordulóról kívánja elterelni a figyelmet. 1853-ban ugyanis ezen a napon rántotta magával az ördög a zsidó magyargyilkost, Haynaut.

A vonaista-baranyista szekta tagjai, akik az aradi vértanúk kivégzését koccintva ünneplik, Haynau halálára nemzeti gyásznapként tekintenek. De azért van pofájuk Petőfi idézettel plakáton kampányolni.

A labancképző egyetlen szeánszán a többszörösét költik el, mint amennyi készpénzt a Magyar Hajnal az egész választási kampányába bele tudott tenni. Ahogy a honlap szerkesztése is teljesen ingyenes. A minőségre vonatkozó megjegyzések a magyarellenes provokátorok szájából nem túl hitelesek, hiszen tízmilliókat vágnak zsebre évente közpénzből, mégsem képesek önmagában is alacsony színvonalú közleményükben egy mondatot helyesen leírni.

A káros nézeteiket álnevek mögé bújva terjesztő vármegyések egyetlen kifogása az lehetne, hogy tudnak ők “beszélni magyar” csak Haynau halála évfordulóján annyira könnybe lábadt a szemük, egyszerűen nem vették észre, milyen helyesírási hibákkal hányták ki a közleményecskéjüket.

T. Burckhardt


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »