Nyolc helyszínen tart forgalomlassító demonstrációt a Mi Hazánk

A Mi Hazánk Mozgalom forgalomlassító demonstrációt tart január 22-én nyolc helyszínen, gumiipari létesítmények előtt, a gumiipari dolgozók követeléseinek támogatása érdekében – jelentette be az ellenzéki párt politikusa, Volner János csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.

A független országgyűlési képviselő közölte: a Mi Hazánk minden esetben érdemi érdekképviseleti tevékenységet kíván ellátni. „Mi nem hisztizünk, nem rohangálunk zárt ajtóknak, és nem fogunk össze balliberális pártokkal” – fogalmazott.

Azt mondta, pártja egyaránt kritikával illeti a kormányt és a multinacionális cégeket. Szerintük a kormány nem képviselte a multikkal folytatott tárgyalásai során a magyar emberek érdekeit, a tőkeerős nemzetközi vállalatok pedig nyomottan tartják a magyar béreket, miközben lényegesen többet is tudnának fizetni.

Hírdetés

A Mi Hazánk célkitűzése, hogy Magyarország ne az alacsony bérekkel, hanem a magasabb hozzáadott értékű termeléssel legyen versenyképes – tette hozzá.

Kérdésre elmondta: a Mi Hazánk nem fog össze balliberális pártokkal. Meggyőződésük, hogy tartósan csak úgy tud működni egy politikai együttműködés, ha a résztvevő pártok között értékközösség van. A Mi Hazánk és Gyurcsány pártja között semmifajta értékközösség nincs – jelentette ki Volner János.

(MTI)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »