“Nyilván” csakis a pasas lehet a szimuláns

“Nyilván” csakis a pasas lehet a szimuláns

Szerintem annyira ismerem a nők illetve a női újságírók észjárását, hogy egyetlen címből, egyetlen képből 99 százalékos pontossággal megjósolom, milyen női ostobaság kifejtése következeik az adott bugyuta clickbait alatt. Ritkán szoktam tévedni, pedig azt mindig ötömmel konstatálom. Nos most semmiképp sem tévedtem, amikor meglátva az alábbi képet (“Zseni vagy, ha rájössz, a 3 páciens közül ki az, aki csak megjátssza a betegséget!”) kapásból rávágtam, hogy csakis a férfi lehet a szimuláns, és ez mindennél biztosabb, ha valami szörnyű félreértés folytán az Elle.hu hasábjaira tévedtem. Leírom gyorsan a képrejtvény hülye megoldását , nehogy bárkinek ez tovább elvonja a figyelmét: ” A férfi nadrágjában a jobb oldali zsebben van a pasas telefonja. Ez ugyanaz az oldal, amelyik oldalon elvileg el van törve a keze, de akinek tényleg el van törve, az nyilván nem a rossz kezével telefonálgat.”

Persze semmiképp se tegyünk úgy, mintha bármilyen valódi relevanciája lenne annak, ha egy női magazinban valójában a gyermekek szellemi képességeit is megszégyenítő bugyuta képrejtvényekkel “kommunikálnak” egymás között a nők, mégis fél ponttal a totál debilek szellemi színvonala felett  muszáj, hogy az embernek eszébe jusson valami értelmesebb gondolat még a hülyeségekről is. – És aztán ha beszorul a gépszíj…

Hírdetés

Több évtizedes trendjét figyelhetjük meg annak, hogy a férfiak betegségét, szenvedését, panaszait milyen átható gunyorossággal kezelik a nők illetve a nőmédia. Így lett például a férfiak influenzás panaszaiból a lekicsinylő “menflu” és a férfipanaszokat segítség helyett kigúnyoló további mémek… Óhatatlanul is eltöpreng az ember, hogy vajon ekkora a péniszirigység az év 330 napján egyébként sokkal jobban terhelhetőbb, állóképesebb férfival szemben, hogy akkor esik a legjobban beléjük rúgni, amikor történetesen pont női együttérzésre, gondoskodásra szorulnának?

Más sem hiányzik a férfiaknak, minthogy a nők bagatelizálják és elhanyagolják a férfiak panaszait és betegségeit, miközben a férfiak többnyire eleve a megszokott férfias önelhanyagolás útján járnak; szűrő vizsgálatokon nem vesznek részt, alkalmilag is csak akkor fordulnak orvoshoz, ha már rényleg nagy a baj, ne adj’ isten esetleg csak akkor, amikor már késő… Miközben a férfiak fizetnek be a társadalombiztosítási és nyugdíj kasszákba a nőknél jelentősebb összegeket, aközben az ő ellátásukra, az ő táppénzükre, az ő betegségeik kutatására jut a legkevesebb. Meglátszik ez aztán azon is remekül, hogy a férfiak várható élettartama 6-8 évvel rövidebb a nőkénél. Mindeközben Magyarországon még mindig súlyos nemi diszkrimináció sújtja a férfiakat, akikre eltérő nyugdíjazási feltételek vonatkoznak, aminek eredményeként megérdemelt pihenés, nyugdíjas évek helyett jórészük a munkából kerül a temetőbe.

Nos, ilyen körülmények között nem hiányzik nekünk semmiféle idióta képrejtvény egy női magazinban, amin naná, hogy a pasas a szimuláns…


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »