Nők, férfiak – Metoo

Nők, férfiak – Metoo

Egy nőnek sohasem a férfi a fontos. Egy nőnek mindig a másik nő a fontos! Lenézi, übereli, tekintetével semmisíti meg azt. A nők örök riválisok. Egy férfi csakis utas lehet a nők elsőosztályú expresszvonatán, amely vonat eszeveszett sebességgel száguld őszintétlen és hamis álomvágányán, ami után egyszercsak a kihalt, kiszáradt, elsivárosodott pályaudvarra érkezik meg, ahol csak a csend és az üresség van, és az állomáson őt már senkise várja.

Egy nő számára a férfi csak eszköz a beteljesüléshez, amely beteljesülés csakis kizárólag az önző női létről szól. Amikor egy nő a férfit önzőnek titulálja, akkor valójában emberére akad, aki hátráltatja önzősége megvalósításában. Férfi és nő között harmonikus kapcsolat csakis abban az esetben jöhet létre, ha az intelligencia, az Intellektus, a szellemi és a lelki fölény, valamint az együvétartozás érzésének a beteljesedése kerekedik fölül rohanó világunk anyagias és felszínes létén.

Hírdetés

Egy férfias autóban – BMW-ben, főleg ha az terepjáró – nőt látni pontosan annyira illúzióromboló, férfi női kapcsolatokat romlasztó, mint például cigarettát adni egy kisgyereknek, vagy sört egy terhes asszonynak. A nőket vonzóvá, nőiessé teszi a tömegközlekedés, és férfiassá a férfias sportautókban való díszelgés; aminek a következménye aztán szinte kivétel nélkül mindig a dominanciális kérdések összeegyeztethetetlensége lesz.

A nők elférfiasodnak. Ennek okai az agresszivitás, amit a nőkben a technikai fejlődés és a szabadság jóértelemben vett megélése hozott el, aminek következtében életük legnagyobb és legostobább cselekedetét követték el, kivívták az egyenrangúságukat a férfiakkal szemben. Hiba volt.

A metoo kampányt tartom a nők leggusztustalanabb, legprimitívebb, legagresszívebb, de egyben mai nőiességüket legjobban bemutató húzásuknak, amit az elmúlt harminc évben férfiak ellen elkövetni ellehetett. Szégyelljék magukat mindazok akik ebben a kampányban résztvettek, arcukat adták, akik családokat, karriereket, életeket tettek tönkre, és akik pofátlanul hozakodtak elő sértettségükkel adott esetekben 50 év után. A női nem szégyenfoltjai. A valódi áldozatok természetesen nem tartoznak ide, de azok nem is szörfözték végig a magyar és a világsajtót borzalmas fájdalmukkal.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »