Nincs pénz marketingesre

A milliárdos DK párt nem akar költeni marketingesre.

Pedig az megmondaná: a két fő hiba minden kampányban egyrészt az üzenetek keverése, másrészt a túlzás.

Az üzenetek keverése az üzeneket gyengíti. A túlzás meg csökkenti a hatást.

Pedig mindkettő még a magánéletből is tudható. Ha valakinek rossz hírét akarjuk kelteni, akkor egy dolgot hazudunk róla – a legjobb persze egy valós vonását felnagyítani -, nem egyszerre többet, ez ugyanis az üzenetek kioltásához vezet. Ha a szomszéd nőről azt hangoztatjuk, hogy egy büdös kurva, az sokkal jobb, mintha az, hogy büdös kurva és kínozza a macskáját. Ha túl sok az üzenet, akkor egyik se lesz erős. A túlzás pedig csak oda vezet, hogy hitetlenkedés lesz. Sokkal célszérűbb valakit hihetően vádolni, mint eltúlozni a vádat.

Hírdetés

Hirtelen elővették Sulyok apját, akinek bűne, hogy állítólag náci politikus volt 12 évvel Sulyok születése előtt. Ha igaz is, vajon okos dolog-e a felmenőkkel érvelni egy olyan pártban, melynek sztárja Gyurcsányné, akinek egyik felmenője nem csupán passzív részese – mert a DK se állítja Sulyok apjáról, hogy bármit is elkövetett volna nézetei hangoztatásán kívül -, hanem egyik vezetője volt az 1956 utáni megtorlásoknak?

Közben, ezzel párhuzamosan nyomják a pedofideszezést. Persze a legszerencsétlenebb alakban. Isten nevének belevétele csak a legkeményebb ballib tábornak fog tetszeni. Már csak egy rongyos határontúli magyart kellett volna odatenni, ez még nagyobb sikert aratott volna a fanatikus DK-nyugdíjasok körében.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »