Nevelt lányait molesztálta egy Heves megyei lény

Nevelt lányait molesztálta egy Heves megyei lény

Családon belüli, hosszabb időn át elkövetett szexuális erőszak miatt emeltek vádat a nevelt lányait molesztáló Heves megyei férfi ellen. A férfi húszévesen, 2018-ban jött össze a nővel, akinek akkor már volt három lánya, köztük egy ikerpár. Az összeköltözéskor az ikrek hétévesek, a nővérük tízéves volt.

Hírdetés

A férfi 2020 tavaszán először a ház konyhájában, majd a padláson molesztálta a nagyobbik lányt, de 2021 nyarától kezdve az ikreket is zaklatta szexuálisan. Azt kérte a lányoktól, hogy mindez legyen az ő „közös titkuk”, és megtiltotta, hogy bárkinek is beszéljenek a történtekről. A gyerekek súlyos lelki sérüléseket szenvedtek.

A férfit a rendőrség tavaly márciusban őrizetbe vette, majd letartóztatta. Az ügyészség három rendbeli, tizenkettedik életévét be nem töltött hozzátartozója sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal és szexuális kényszerítéssel vádolja a férfit.

Az ügyészség 11 év fegyházbüntetést kért a férfira, valamint azt, hogy végleges hatállyal tiltsa el minden, gyermekekkel kapcsolatos tevékenységtől és foglakozástól.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »