Nemzeti konzultáció: jobbegyenes a baloldalnak

Nemzeti konzultáció: jobbegyenes a baloldalnak

Egy-két ember véleménye többet nyom a latban, mint másfél millióé?

Fleck Zoltán jogász, szociológus, Gyurcsány megmondóembere most éppen a nemzeti konzultáció ellehetetlenítésével van elfoglalva a Hírklikken. Azt akarja bebeszélni az embereknek, hogy az a másfél millió egyetértő állampolgári akarat az voltaképpen semmit nem ér, teljesen fölösleges volt ezt az egész úgymond cirkuszt csinálni. Fleck Zoltán az az ember, aki egyéb gazságokra is képes. Jogász végzettsége ellenére a 2022-es kampányban azzal vagdalkozott, hogy feles felhatalmazással Alaptörvényt lehet módosítani. Ilyen feleletért az egyetemen úgy kirúgják a hallgatót a vizsgán, hogy a lába sem éri a földet.

Flecket nemhogy nem rúgták ki, azóta is él és virul, tovább terjesztve azokat a politikai alapú képtelenségeket, amelyeket jogászi pozíciójával a háttérben hitelesnek akar feltüntetni, holott csak egyszerűen lázításról, kormány elleni felforgató munkáról van szó.

Ahogy Gyurcsány Karácsonynak azt adta ki, hogy vigye bele a fővárost a kormány elleni politikai küzdelembe, ellenkező esetben a DK nem támogatja Karácsony főpolgármester-jelöltségét, úgy Fleck is megkapta a leckéjét a Böszmétől. Neki továbbra is szórni kell a jogi balfácánságokat, hogy Orbánt ne vegyék komolyan másfél millió ember akaratával Brüsszelben, amikor a magyar érdekek mellett száll síkra.

Olyan képtelen állításért még az egyetemre sem kell járni valakinek, hogy egy kérdésre lehet igennel és nemmel is válaszolni, nem kell kifejteni. Mit kell ragozni azon, ha valaki igent mond a rezsitámogatásra, a kamatstopra, az extraprofitadóra, vagy éppenséggel nemet a migránsgettókra, Ukrajnára, a gyermekvédelmi törvényre és a külföldről érkező kampánytámogatásokra. Fleck szerint véleményt csak kérdésre kifejtve lehetne elmondani. Mint mondta, ha Orbán meg akarja a nemzeti konzultációra adott válaszokkal erősíteni a pozícióját Európában, akkor ez arra teljesen alkalmatlan eszköz.

Furcsa álláspont, ez kétségtelen. Csak az a kérdés, ha ennyire értéktelen, semmit nem jelentő aktus a nemzeti konzultáció, akkor Flecknek miért kell erre rárepülnie? Miért kell neki azt bizonygatni, hogy ez befelé szóló propagandaeszköz, és az unióban ez semmit nem jelent. Mert jelent. Egy hatalmas jobbegyenes a demokráciát megcsúfoló Brüsszelnek.

Micsoda tévedés az, ha valaki olyat állít, hogy egy-két ember véleménye többet nyom a latban, mint másfél millióé?

Azt is mondja Fleck, hogy a beérkezett szavazatok számai biztosan nem hihetők. Mire alapozza ezt a kijelentését Fleck Zoltán? Ha annyira kételkedik, akkor kéretik feljelentést tenni, kivizsgáltatni az ügyet, s ha megvan az eredménye, akkor lehet ezzel kapcsolatos kritikát megfogalmazni. Nem jósolok nagy jövőt, ha megszámolják a voksokat, akkor más eredményt kapnának. Emlékezhetünk, a 2022-es választáson minden szavazókörbe külön ellenőrt küldött a baloldal, akik aztán kénytelenek voltak beismerni, hogy minden szabályos volt, a baloldal hatalmas veresége igenis hatalmas vereség volt.

Hírdetés

Azt is mondja Fleck: „Tartalmilag egy hergelésről van szó, és csak az ellenséges érzelmek felkorbácsolásáról szól. Az ifjabb Sorost és Ursula von der Leyent mutató óriásplakátok jól kifejezik ennek a konzultációnak a lényegét: az ellenség megnevezése, semmi más.”

Ebből is látszik, ha baloldal megmondóembere érvel valami mellett, arról hamar kiderül, hogy hazugság. Ursula von der Leyen és a háttérben a szálakat mozgató ifjabb Soros épp a napokban jött elő a farbával. Kijelentve, hogy igenis ellenségei Magyarországnak. A bizottság elnöke ugyanis az Európai Parlamentben volt kedves elmondani, hogy a Magyarországnak járó 20 milliárd eurót befagyasztják addig, amíg nem támogatja az illegális migrációt és az LMBTQ-lobbi térnyerését az iskolákban és az óvodákban. Magyarán kampó volt az egész jogállamisági deficittel való vádaskodás.

Fleck Zoltán kivételesen jól mondja, ellenségnek nevezi az ellenséget.

Csakhogy neki éppen az fáj, hogy ezt a nemzeti konzultáció nyilvánosságra hozta, kiplakátolta. Magyarán ő inkább hallgatott volna róla, hadd zúduljon a veszedelem Magyarországra.

S hogy mi a garancia arra, hogy 1,5 millió ember üzenete eljut Brüsszelbe? Maga a miniszterelnök. Rádióinterjújában mondta: „Ezt az üzenetet valakinek el kell vinnie. Én vagyok az, tehát bízhatnak bennem, hogy ezt meg fogják hallani.”

Bármennyire is fáj ez Flecknek meg a baloldalnak.

Horváth K. József

A szerző szerkesztő

www.magyarhirlp.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »