Nem volt jó ötlet Gyöngyösi Attila barátnőjévé válni

Nem volt jó ötlet Gyöngyösi Attila barátnőjévé válni

Országos elfogatóparancsot adott ki a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Gyöngyösi Attila hencidai lakos ellen.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. január 6-án reggel Nyírábrányban Gyöngyösi Attila az utcán sétáló barátnőjét hajánál fogva a gépjárművéhez húzta. A férfi egy késsel megfenyegette a 17 éves lányt, akit akarata ellenére berángatott a fehér színű Volkswagen Polo típusú személygépkocsiba, amivel ismeretlen helyre távoztak.

A 28 éves Gyöngyösi Attila körülbelül 180 centiméter magas, haja színe fekete.

Hírdetés

A keresett fehér színű Volkswagen Polo típusú gépkocsi forgalmi rendszáma GLJ-021.

A férfi veszélyes, kés van nála, támadásától tartani lehet, ezért senki ne próbálja meg őt elfogni vagy feltartóztatni! – figyelmeztet a rendőrség.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit vagy a leírásban szereplő gépkocsit felismeri, illetve Gyöngyösi Attila tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »