Nem vicc! Hazasétálhat a második rákoskeresztúri gyilkosság elkövetője: a bíróság nem helyezte előzetes letartóztatásba – itt teljes neve és a képe!

Nem vicc! Hazasétálhat a második rákoskeresztúri gyilkosság elkövetője: a bíróság nem helyezte előzetes letartóztatásba – itt teljes neve és a képe!

Nem vicc! Hazasétálhat a második rákoskeresztúri gyilkosság elkövetője: a bíróság nem helyezte előzetes letartóztatásba – itt a képe!

Hétfőn, kora délután döntött a bíróság a második rákoskeresztúri gyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatásának ügyében.

Hírdetés

Mint ismert: Rákoskeresztúron, az Újlak utcában az elmúlt időszakban két gyilkosság is történt: első alkalommal egy féltékeny férfi lőfegyverrel rendezett mészárlást, néhány napra rá pedig egy 17 éves fiatal, W. Dávid késsel ölte meg volt barátnőjét, aki szakított vele előzőleg. A fiút bilincsben vitték a bíróságra, ahol döntöttek előzetes letartóztatásának kérdésében. Gyilkossági ügyben rendkívül ritka döntés született: nem helyezték előzetes letartóztatásba, hanem mindössze házi őrizetét rendelték el, azaz otthon kell maradnia, amíg a bíróság másképp nem dönt esetleg az ügyében az eljárás ideje alatt.

A 19 éves Fanni és Dávid egy is­kolába jártak, egy párt alkottak, de a lány szakított a fiúval. Dávid azonban képtelen volt fel­dolgozni ezt, többször is zaklatta Fannit, fenyegette is. Végzetes tette előtt még azt is megmondta a lánynak, hogyha nem kezdik újra a kapcsolatot, úgy fogja vé­gezni, mint a múlt hétfőn az a másik lány az utcából, akit szintén a volt szerelme gyilkolt meg.

Fannit a lépcsőházban ölte meg volt barátja, a hatodik és a hetedik emelet közötti fordulóban: késével nyakon szúrta, majd otthagyta. A fiatal nő holttestére egy a lépcsőházban élő 12 éves fiú talált rá.

A gyilkos neve: Weinber Dávid

A gyilkosoknak nálunk nincsenek személyiségi jogai. A szemérmesen W. Dávidnak nevezett állat neve: Weinber Dávid. Facebook-adatlapját már törölték, Twitter-oldala még elérhető, de nem aktív. Onnan származik kitakarás nélküli képe is.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »