Nem tetszett az emberi jogi szóvivőnek Európa és a Merkel-párt iszlamizálása

Nem tetszett az emberi jogi szóvivőnek Európa és a Merkel-párt iszlamizálása

Erika Steinbach, a kormányzó németországi Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikusa szombaton bejelentette, hogy 2017. január 15-ei hatállyal kilép a pártjából (Angela Merkel pártja) és a Bundestag CDU-SDP-frakcióból. A nemzeti elkötelezettségű politikus sokat tett a második világháború végén és az azt követő esztendőkben Kelet-Európából elűzött németek érdekeinek képviseletéért, a meggyilkoltak emlékének megörökítéséért. A pártjából kilépett politikus Angela Merkel kancellár és társainak a nyakló nélküli bevándorlást bátorító és engedélyező, nemzetgyilkos politikáját jelölte meg elhatározásának elsődleges okaként.

Erika Steinbach a nyakló nélküli bevándorlást ellenző Alternatíva Németországnak (Alternative für Deutschland – AfD) nevű, s egyre erősödő pártról is kifejtette véleményét a Bild am Sonntagnak, mondván: nagyon reméli, hogy az AfD az idei szövetségi választásokon bejut a berlini Bundestagba, ahol a jelenlétével végre lesz egy igazi ellenzéki erő, mert csak így maradhat életben a demokrácia Németországban. (Mi meg azt reméljük, hogy Erika Steinbach gyorsan megtalálja az utat az AfD soraiba – H. J.)

Erika Steinbach politikusként tehát nem véletlenül igyekezett képviselni a háború végén és a rá következő esztendőkben a kelet-európai térségből elűzött németek érdekeit: 1998-tól 2014-ig az Elűzöttek Szövetségének elnöke volt. Steinbach 1974 óta volt tagja a Kereszténydemokrata Uniónak. Nemzeti elkötelezettsége miatt többször állt a politikai támadások középpontjában. Egy Erich Später (nomen est omen) nevű „történész” azt igyekezett bebizonyítani róla, hogy a Kelet-Európából elűzött németek érdekeinek képviselete (Vertriebenpolitik) a részéről tulajdonképpen nem más, mint „a nemzetiszocialista korszak bűneinek relativizálására tett kísérlet” (mintha mostanában nálunk is hallanánk ilyen véleményeket egyes itteni „történészek” szájából – H. J.)

Hering J. – Kuruc.info

Korábban közölt MTI-hír:

Hírdetés

Angela Merkel menekültpolitikája elleni tiltakozásul bejelentette kilépését szombaton a német kancellár vezette Kereszténydemokrata Unióból (CDU) Erika Steinbach, a párt egyik emberi jogi szóvivője és veterán tagja.

“Szavaznék-e most a CDU-ra? Nem” – idézi Steinbachot, a Bundestag egyik frankfurti választókörzetének képviselőjét a Welt am Sonntag című hetilap vasárnap megjelenő száma. “Belépnék-e egyáltalán manapság a CDU-ba? Nem. Ennélfogva az egyetlen őszinte következtetés, amelyre juthatok, hogy otthagyom a CDU-t” – mondta a lapnak.

A negyven éve CDU-tag képviselő a dpa hírügynökségnek megerősítette, hogy vasárnapi hatállyal távozik a Merkel vezette álkonzervatív pártból.

Steinbach tavaly augusztusban az iszlám jogrend (saría) elutasításáról szóló nyilatkozatra kötelezte volna a CDU muzulmán vallású új tagjait, szeptemberben pedig levélben köszönte meg Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek azt a szolgálatot, amelyet az egész Európai Uniónak és különösen a németeknek tett szerinte Magyarország külső határának következetes védelmével.

A lap szerint Erika Steinbach egyelőre nem tervezi csatlakozását a CDU/CSU-tól jobbra álló, nacionalista Alternatíva Németországnak (AfD) párthoz, amely az utóbbi időben a közvélemény-kutatások szerint jelentősen megerősödött Merkel migrációs politikájának támadásával. Reményét fejezte ki ugyanakkor, hogy az AfD a szeptemberre várható választásokon bejut majd a német parléamentbe, “hogy legyen ott végre újra egy ellenzék”.

(MTI nyomán)

Korábban írtuk: Nem csak az országot, még Merkel saját pártját is elözönlik a kereszténygyűlölő, iszlamista muszlimok


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »