Nem minden nő hülye! A nők kb 80% hasznos a férfiak és közös gyerekeik számára.

Nem minden nő hülye! A nők kb 80% hasznos a férfiak és közös gyerekeik számára.

A nők kb 80% – a hasznos a férfiak és közös gyerekeik számára. Gondoskodóak, nem karriert építenek, csak dolgoznak, vagy karriert építenek, de közben nem veszítik szem elől a családjuk elsőbbségét.

Kezdjük távolabbról! Vannak véresszájú feministák, akik totális hatalomátvételt vizionálnak, nyilvános kiheréléseket, illetve a férfiak számának drasztikus csökkentését a női létszám 10% – ra.

Ezek agyilag zoknik. Nem szabad velük túl sokat foglalkozni, kivéve, ha egyre többeket győznek veszélyes, mérgező feminitásukkal.  Akkor mindent be kell vetni ellenük, amit az emberi tisztesség jónak lát.

De ott van a nagy többség. A csendben lévők. Hozzájuk is sok minden lejut a médián keresztül. Mossák az ő agyukat is. De a legtöbbjük ragaszkodik a hétköznapi realitásokhoz. A férfiak szex ügyben nehezek, mert numera igen, házasság nem, nőknél inkább fordítva van, de ezzel együtt rengeteg ügyben lehet rájuk számítani, és edukáltan dolgozni is jó. Több az ugratás, az erotikus tartalmú, kétértelmű mondat, jobb a hangulat.

Hírdetés

Családot szeretnének a nők, olyan férfival, aki betonbiztosan marad, aki mellett meg lehet szülni a harmadik, negyedik gyermeket is, és fel lehet nevelni. Aki segít a háztartásban, mert ma legtöbbször mindkét fél 8 órát dolgozik, és utána jön a házimunka. Érdemes itt azonban a házimunka közé felvenni azt a több mint 50 foglalatosságot, amit dr Warren Farrell tett közzé “A nők miért nem értik, amit a férfiak nem mondanak el, avagy ki védi meg a férfiakat?” c. könyvében felsorolt. Ecsetek kezelése, elmosása, megfelelő használata, karácsonyi dekoráció elkészítése a ház falán égőkből, utazás, kirándulás megszervezése, stb, stb.

A férfiak  – hogy pár szó róluk is essék – úgy tűnik inkább a hagyományos női szerepekből szeretnének többet otthon. Akár egy kis engedelmességet, követésre, alárendelődésre való hajlandóságot. És ez nem maradi és nem nevetséges. Az erejüket, a bölcsességüket, irányító képességüket teszik próbára ezzel. A legtöbbjüknek ez tényleg fontos, figyeljünk oda rájuk, hogy személyiségük 100%-ban megvalósulhasson. Legyen szorgos és a klasszikus női szerepekben legyen jó a nő. Ne falazzon, de főzzőn. Takarítson, nem kell fát hasogatnia, vagy kerítést festenie. A fűnyírót amúgy is nehéz behúzni, bízza csak rá a férjére, inkább a port törölgesse mindarról, amit egy böcsületes férfi csak csetresznek hív. (Apró izék, tollak, állatfigurák, plüssök, képek, hasonlók.)

Ha el tudjuk fogadni, hogy egy férfi a maga természetes habitusában, nem kihagsúlyozva, hogy ezt most ő férfiként teszi – egyszerűen csak vezeti a családját, mert erre érez elhívást – legyen jó. Ha egy nő, nem hangsúlyozva, hogy ő most nőként vezeti családját, csak teszi azt, mert erre van szükség – tegye békével. Ha pedig mindenben kompromisszum van, és kétfejű kapitánya van a családnak – nos, legyen úgy is jó. A lényeg a tájékozottság és felelősség, bölcsesség, amivel ezt a sokszor nem is könnyű feladatot elvégzik.

Szóval a nők családot szeretnének, tiszteletet, megbecsülést és azt is, hogy időnként ne tiszteljék már őket annyira, lehessen velük játszani, bolondozni, “zsebre rakni őket”. És dominaként vezetni a férfit akár a nyakkendőjénél fogva, hogy márpedig most én osztom az észt. Ha egy erős szeretkezésben végződik egy ilyen dominanciaharc, nem feltétlenül baj.

Lehet a nőkre számítani, nagyon sokan akarnak kapcsolódni velünk, férfiakkal. Vigyázat azonban. A korunk előre haladtával egyre merevebbek leszünk, egyre kevesebb is elég, hogy kilépjünk egy kapcsolatból, hisz az egyedüllét sem feltétlenül magányos.

Kicsit meg kellett védeni a nőket. Igaz, ők nem minket, hanem magukat akarják boldoggá tenni, de előbb-utóbb mindenki rájön, hogy a másik boldogsága nélkül ő sem lehet maradéktalanul az. Türelem. Idővel minden jóra fordul.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »