Négy motoros baleset történt három nap alatt Hargita megyében

Négy motoros baleset történt három nap alatt Hargita megyében

 Négy motorkerékpáros baleset is történt az utóbbi három napban Hargita megyében, ezekben összesen öten sérültek meg – tájékoztatott hétfőn a Hargita megyei rendőrség.

A közlemény szerint pénteken egy brassói motoros szenvedett balesetet a Kránga-hágó környékén, a 15-ös országúton. A Maroshévíz irányába tartó, egyensúlyát veszítő 33 éves férfi felborult, és többszörös sérülés szenvedett.

Hírdetés

Szombaton Gyergyóújfaluban történt motoros baleset: egy Gyergyószentmiklósra irányába tartó, 33 éves székelykeresztúri férfi lesodródott az úttestről, és egy üres telken felborult, a motorkerékpárja pedig az ingatlan kerítésének ütközött.

Szintén szombaton egy 46 éves magyarországi motoros szenvedett balesetet a 12C jelzésű országúton, a férfi felborult a járművével a Gyilkostó és Gyergyószentmiklós közötti szakaszon.

A legsúlyosabb motoros baleset vasárnap délután történt DNE 578 jelzésű úton, Újtusnádon: egy 40 éves Kovászna megyei férfi lesodródott az úttestről egy veszélyes kanyarban, és lezuhant a járműről. A balesetben megsérült a motoros utasa, egy 37 éves Kovászna megyei nő is. 


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »