NB I – Emberhátrányban szerzett pontot Mezőkövesden a Kisvárda

A Kisvárda Master Good közel 30 percet emberhátrányban futballozva 1-1-es döntetlent játszott a Mezőkövesd Zsóry FC vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.

Ezzel mindkét gárda négy meccs óta nyeretlen a bajnokságban.

NB I, 24. forduló: Mezőkövesd Zsóry FC-Kisvárda Master Good 1-1 (1-1)
————————————————–
Mezőkövesd, 1582 néző, v.: Csonka

    gólszerzők: A. Lukic (43.), illetve Mesanovic (8.)

Hírdetés

    piros lap: Leoni (64.)

    sárga lap: Cseri (54.), illetve Leoni (31., 64.)

    Mezőkövesd Zsóry FC:
    ——————–
Piscitelli – Kállai, A. Lukic, Beriasvili, Filip – Cseri (Molnár, 75.), Besirovic, Karnyicki (Márkus, 80.), Baranyai (Vajda, 75.) – Bobál G., Da. Babunski (Ephestion, 90.)

    Kisvárda Master Good:
    ———————
Hindrich – Hej, Kovacic, Melnyik, Leoni – Karabeljov, Ötvös (Széles, 86.) – Navratil (Ilievski, 61.), Makowski (Lucas, 86.), Camaj (Alic, 72.) – Mesanovic

A Kisvárda már a nyolcadik percben megszerezte a vezetést egy ritkán látható potyagóllal: Piscitelli, a hazaiak kapusa az amúgy is eléggé röviden hazatett átadást ahelyett, hogy kapásból kivágta volna, rosszul vette át, a labdát így a letámadó Mesanovic az üres kapuba lőtte. A vendéglátók első igazi nagy helyzetére a félidő végéig kellett várni, ez is egy rosszul eltalált lövésből jött össze, de végül Lukic fejesével egyenlített a Mezőkövesd.
   
A házigazda nem sokkal a szünet után kis híján fordított, néhány másodpercen belül pedig három óriási gólszerzési lehetősége is volt, de a vendégek védelme a kapus Hindrich vezetésével blokkolt. A játékrész közepén Leoni nehéz helyzetbe hozta a Kisvárdát, hiszen hatalmas hibáját követően megkapta második sárga lapját, mellyel a kiállítás sorsára jutott és egy büntetőt is összehozott, ugyanakkor Cseri 11-esét Hindrich hárította.
   
Némi meglepetésre emberhátrányban a Kisvárda játszott veszélyesebben, a Mezőkövesd nem tudott megújulni, az eredmény azonban nem változott.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »