Napszemüveget „vásárol” a Minecraft-kiscsalád: a 14 éves szarkupac, az őt megellő szuka és a rokonuk is a boltost ütötte

Napszemüveget „vásárol” a Minecraft-kiscsalád: a 14 éves szarkupac, az őt megellő szuka és a rokonuk is a boltost ütötte

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat rablás és csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetése miatt.

A nyomozás adatai szerint 2023. augusztus 4-én délben egy 14 éves varsányi "fiatal" és több családtagja bement Szécsény egyik vegyeskereskedésébe. A boltban egy napszemüveget helyezett a fejére, és azzal fizetés nélkül akart távozni, azonban a bolt tulajdonosa felszólította, hogy vegye azt le, és távozzon az üzletből. A "fiatal" ennek nem tett eleget, és egy újabb napszemüveget vett le az állványról.

Ekkor az üzletvezető megpróbálta elvenni a szemüveget, amit a "fiatal" nem engedett, és lefogta az áruját védő tulajdonos kezét, azt csavargatta, majd a nyaka felé kapott, és megütötte a napszemüveg megtartása érdekében.

Ekkor a "fiatalhoz" csatlakoztak családtagjai, és már együttesen szidalmazták és bántalmazták a portékáját védő tulajdonost. A kereskedőnek sikerült kiszorítani az agresszív vevőket a boltból, akik a magukhoz vett és ellopott tárgyakkal dobálták, valamint köpködték és fenyegették a boltvezetőt.

Hírdetés

Ezt követően a kiscsalád együttes erővel ismét behatolt a boltba, ahol már a félmeztelenre vetkőzött fiatalkorú a 32 éves anyjával és 21 éves nőrokonával együttesen támadt a boltvezetőre, aki segítségére egy férfi érkezett.

A Szécsényi Rendőrkapitányság egyenruhásai a helyszínre érkeztek, akik – a körülmények tisztázását követően – az utcán tovább tomboló "fiatalt", annak anyját és a harmadik támadót elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, kihallgatták, majd őrizetbe vették.

A nyomozók a rablás és csoportos garázdaság bűntett miatt indult eljárásban előterjesztést tettek a három elkövető letartóztatásának indítványozására az ügyészségen, amelyet a bíróság elrendelt – közölték a Police.hu-n.

Ez lett volna a megfelelő eljárás – ha nem a boltost csukták volna le utána: Öröm nézni, ahogy elmagyarázzák ennek a négernek Amerikában, hogy a boltból lopni tilos


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »