Nagy újítást vezet be ma a YouTube Magyarországon

Nagy újítást vezet be ma a YouTube Magyarországon

Mától Magyarországon is elérhetők a YouTube Slágerlisták, amelyek a legnépszerűbb zeneszámok, előadók, zenei videók és felkapott videók ranglistáit tárják a felhasználók elé.

Világszerte több mint 1,9 milliárd felhasználójával a YouTube az egyik legdinamikusabban növekvő, legsokszínűbb platform a zenei tartalmakat feltölteni és fogyasztani vágyók számára. Négy különböző slágerlista érhető el a felhasználók tartózkodási helye szerint országonként és globálisan. A listák hetente frissülnek, kivéve a “Felkapott” slágerlistát, amely naponta többször is megújul.

  • A „Legnépszerűbb zeneszámok” slágerlista kiemeli, hogy hány megtekintést ért el egy zeneszám a YouTube-on. A megtekintésszámot a rendszer az adott zeneszám összes hivatalos verziója által elért megtekintésszámot összesítve számítja ki (beleértve a hivatalos zenei videót, a hivatalos zeneszámot tartalmazó, felhasználók által készített videókat, valamint a dalszövegvideókat). Ez a lista reflektál a legjobban arra, hogy a felhasználók milyen zenei tartalmakat fogyasztanak és az egyes előadók hogyan használják a platformot, hogy megosszák zenéjüket.
  • Hírdetés

  • A “Legnépszerűbb előadók” slágerlistája a hét legnagyobb hatású előadóit gyűjti össze. Az előadók kiemelése az összes megjelent lemezük által elért teljes megtekintésszám alapján történik – beleértve a hivatalos zenei videókat, a hivatalos zeneszámot tartalmazó, felhasználók által készített videókat, a hivatalos élő előadásokat, a remixeket, a dalszövegvideókat, az albumon megjelent zeneszámokat, valamint az együttműködéseket.
  • A “Legnépszerűbb zenei videók” slágerlistája a zenei videók nyújtotta élményt ismeri el a YouTube-on, és kiemeli a platformon legnézettebb hivatalos zenei videókat.
  • A “Felkapott” videók slágerlistája eltérően a többitől, naponta többször is frissül, hiszen célja kiemelni a felhasználók által legkedveltebb és legnézettebb új zenéket, így azonnali pillanatképet ad arról, hogy mi mozgatja meg a felhasználókat.

  • Forrás:infostart.hu
    Tovább a cikkre »