Na, ezt nem hozza a fősodratú média: Az ukrán hadsereg bombázza Donyecket (frissítve)

Ami a hírekből rendszeresen kimarad, az az igazság. Az igazság arról, mi történik valójában Ukrajnában, milyen körülmények között élnek a donyeckiek, hogyan igyekszik Ukrajnát is bekebelezni az USA, ezzel még inkább körbevenni hadászatilag Oroszországot.

Egy pillanatnyi összefoglaló a South Front információi alapján:

Gorlovka-i óvóhely:

A képeket végignézve beleborzong az ember, hogy a XXI.századi Európában emberek ilyen körülmények között kénytelenek élni, ráadásul az EU nagy barátja, Ukrajna tüzérségének a bombái miatt menekülnek a gorlovkai emberek az óvóhelyekre, ahol gyermekek és asszonyok vannak, férfiakat pedig nem is lehet nagyon látni, hiszen ők a családjukért, népükért és földjükért harcolnak a fronton!

Kattints ide a diavetítéshez.

Hírdetés

Kelet-Ukrajnában tűz alá kerültek az EBESZ képviselői

Kelet-Ukrajnában az elmúlt 2 nap alatt az EBESZ képviselői kétszer kerültek az ukrán hadsereg tüze alá – olvasható a a misszió jelentésében.

Az utolsó incidensre tegnap került sor Marinovka falu közelében, a reguláris ukrán hadsereg által ellenőrzött zónában. A megfigyelők beszámolták, hogy az EBESZ-konvojra az álcázó színekre festett teherautóról tüzeltek.
November 18-án a Perevalszkba utazó megfigyelők kerültek tűz alá. Debalcevo észak-keleti szélén, az ukrán erők ellenőrzőpontjánál ukrán katona figyelmeztető lövést adott az EBESZ autó felé. A különleges misszió képviselői közül senki sem sérült meg.

Oroszország Hangja

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »