Mobil autómosás: környezetbarát és újszerű megoldás

Mobil autómosás: környezetbarát és újszerű megoldás

A világban bármerre tekintünk, napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a környezetvédelem, az élet minden területén igyekszünk a fenntartható megoldások felé fordulni. Az autómosás terén is születtek olyan új technológiák, melyek egy zöldebb bolygó elérése felé vezető utat jelentenek. 

Ha még soha nem hallottál erről a kényelmes autómosási lehetőségéről, és kérdéseid merülnének fel, akkor látogass el a Cleango mobil autómosó weboldalára. Itt megismerheted ezt az innovatív szolgáltatást, ami Budapesten és vonzáskörzetében már elérhető, ráadásul teljesen környezetbarát módon.

Mitől környezetkímélő ez a tisztítási forma?

Általában egy speciális, biológiailag lebomló koncentrátumot használnak ilyenkor a cégek, amely mindössze 0.5 liter vízzel képes a jármű megtisztítására. Ez a koncentrátum nemcsak, hogy tökéletesen tisztítja az autót, de környezetvédelmi szempontból is megállja a helyét. Ezzel a módszerrel egy autómosás során 100-150 liter tiszta ivóvizet spórolunk meg. Ez hatalmas megtakarítást jelent, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy mennyi autó jár az utakon nap mint nap.

Miért jársz jól vele?

Hírdetés

Mobil autómosás megrendelése

A rendelés folyamata nagyon egyszerű. Egy letölthető applikáció segítségével regisztrálhatsz, ezután csak kiválasztod a megrendelni kívánt szolgáltatást, időpontot és helyszínt. Az appban számos autókozmetikai extra is elérhető, teljes külső és belső ápolás a kárpit és az egyes elemek anyagát is figyelembe véve.

Felmerülhet néhány kérdés benned, aminek a megválaszolásával talán egy kicsit világosabban látod a mobil autómosás lényegét:

Ha elfoglalt vagy, ugyanakkor érdekel a bolygónk jövője és a környezettudatos megoldások felé is nyitott vagy, akkor ne habozz kipróbálni egy mobil autómosó szolgáltatást.

(x)


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »