Mitől lesz kisugárzásod?

Mitől lesz kisugárzásod?

Utazom a belvárosban és sok férfit látok jó kondiban, drága ruhákban, mégsem igazán nézik meg őket a nők. Miért? Mondjuk mert már megszokták, hogy minden második szóba jöhető pali ilyen, vagy pedig… Mert mesterséges az egész ember. A beállása, a bickó megfeszítése, mind erőltetett és a nők ezt megérzik. Mint mikor a strandon a pacák behúzza a hasát, míg elsétál mellette a csaj… Nem természetes a kisugárzás.

A kisugárzásod és a magabiztosságod nem tudod erőltetni. Ahhoz, hogy magától meglegyen, nekem az kellett, hogy túl legyek pár sikeres hódításon. Úgy a 15-20. nő után már olyan könnyedén flörtöltem szinte bárhol, mintha csak levegőt vennék. Kicsit 22-es csapdája ez a dolog, mert ahhoz, hogy hódíts, önbizalom kell, de az önbizalomhoz hódítások. Nincs mese, meg kell törni a kört, próbálkozni kell ezerrel. Valamilyen szinten ez matematika is, minél többször próbálkozol, annál nagyobb a valószínűsége, hogy valami sikerül. De ez csak az egyik fele a dolognak, semmire nem mész 1-2 sikerrel, ha mellette van 15-20 sikertelen randi. Arra is szükség van, hogy megtanuld leszarni a dolgokat. Igen így, ahogy írom.

Ha a sikertelen randik után bánkódsz, akkor az zabálja az önbizalmad. Ha nem sikerül, akkor hagynod kell, hogy leperegjen rólad. Sikertelen a randi? Abban a pillanatban, hogy ezt realizálódott, már vadászol a következő nőre. Ez viszont már tanulható. Mármint az, hogy ne vedd magadra a visszautasítást. Ehhez az kell, hogy nagyon sokszor visszautasítsanak, és előbb-utóbb immunis leszel rá és nem fog meghatni. Ha eléred ezt az állapotot, akkor a sikertelen randik nem fogják lejjebb zabálni az önbizalmad, viszont minden sikeres randi, növelni fogja azt.

Hírdetés

Az öltözködés is fontos, nem kell, hogy méregdrága ruhákban legyél, de legyen stílusod és ne az legyen, hogy reggel magadra kapod az egyik pólót és farmert, aztán let’s go. Ugyanakkor nem kell túl precízen sem öltözni. Sok férfit látok, akik nagyon jó stílussal öltözködnek, de túl precíznek tűnik az egész. Minden hajszál a helyén, minden olyan pontos, hogy már ijesztő. Egy nő számára ez még ijesztőbb. Valami kis lazaság kell. Az öltözködésed ne azt sugallja, hogy órákig piperkőcködsz a tükör előtt (még ha pár perc alatt meg is vagy, akkor is olyan, mintha órákig dolgoztál volna rajta), ezért valami „káosz” legyen benned. Kigombolt felső két gomb az ingeden (nyáron), kissé gyűrött is lehet az az ing, vagy gyűrd fel az ujját, a póló nyaka kissé bő, ilyesmi. Ezzel azt sugallod, hogy teszel rá, mi van rajtad (valójában nem), mégis jó a stílusod. Azaz, a véredben van a stílus, de nem vagy precíz mint valami sorozatgyilkos. Aki most azon rinyálna, hogy ha stílust váltana, az nem ő lenne, akkor az gondoljon arra, hogy a nők is sminkelik magukat. A púder és a dögös ruci nélkül azt sem tudod, hogy nézne ki álmaid nője. Ez csak csomagolás, hosszabb távra a belső lesz a lényeg, de a csomagolással adod el magad. Nyilván, ha rocker vagy, akkor a rocker cuccokban légy igényes. De ezt gondolom, nem kell magyaráznom. A lényeg röviden, hogy próbálkozni kell újra és újra és újra. Ha sikertelen, az edzi a pofádon a bőrt, hogy vastagabb legyen és egy szép napon, a lepattintások már nem fognak érdekelni. Míg a sok próbálkozás közepette mindig akadni fog sikeres randi. A hódítás öröme pedig olyan üzemanyag egy férfi számára, mint a nitró egy versenyautó számára.

Arról is ejtenék pár szót, hogy ez nem mindenkinek fog működni. Ha olyan típus vagy, aki nem tudja feldolgozni a csalódásokat, vagy nem elég rugalmas a személyiséged, akkor sosem fog működni a fenti módszer. Tudom persze, adjuk önmagunkat és majd minden jön magától… Ez egy baromság. Már eleve a felvetés, hogy „add önmagad” mit jelent? Mármint, melyik önmagad? Az embernek több arca van, amelyiket idegenek számára mutatja, amelyiket közeli rokonoknak, barátoknak mutatja, meg amelyiket sosem mutatod senkinek, csak ha egyedül vagy. Akkor melyik arcodat is kéne mutatnod? Melyik önmagadat? Értem persze a lényeget, hogy ne játszd meg magad, hogy ne egy olyan embert lássanak benned, ami biztosan nem te vagy. De alapvetően mindenki játssza magát picit (színház az egész világ…). Itt a kérdés valójában az, hogy mennyire játszd meg magad? Egy kis fűszer sohasem árt.

Eltértem a lényegtől. A kisugárzás. Kellenek a sikeres hódítások, hogy ne süssön rólad, hogy nőre van szükséged. Az önbizalom érdekes dolog, mert hullámzik, ezt már mindenki tapasztalhatta. Van, mikor semmi nem jön össze, de akkor sem esek kétségbe, mert annyi siker azért van a hátam mögött, hogy tudjam, „talpra fogok állni”. Ehhez persze kell az is, hogy pár ilyen hullámvölgyet átéljen az ember, mert akkor elhiszi, hogy ezt is túl fogja élni. Az önbizalom építése amúgy is fontos, az élet minden területén kamatoztathatod, ezért azt javaslom, amit mindenki szokott. Sportolj. A sportban akadályok sorát küzdöd le (több guggolás, több ismétlés, picit több súly, jobb idő futásban, stb.), mindig van célod. Apró célok, de azokat idővel teljesíted, ami önbizalmat ad. Ez segít a nőknél, vagy az élet más területein is. Segít, hogy a kisugárzásod jobb legyen. Ha már sport, a férfiak többségének nincs igazán jó kondija, sokan nyomnak valamit, hogy gyorsan legyenek izmosak. Ez is csak egyfajta illúzióját adja a valódi önbizalomnak. Hiába a nagy bicepsz és a széles mosoly, tisztában van vele, hogy amit mutat kamu, és ez ott lesz a tekintetében. Aztán még a karrier is segíthet, ha jó vagy valamiben, akkor építs egzisztenciát. Ha van valamid (lakásod, vagy elég pénzed a bankban), az is ad valamiféle önbizalmat. Persze nem azt mondom, hogy a pénzeddel szerezz nőt, de más a kisugárzásod, ha tudod, hogy bármi történik, kilábalsz belőle.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »