Mit keres az USA elnöki különgép személyzete Budapesten? (Rémhír?)

NIF: A rémhíreknek tűnő információkat honnan lehet felismerni és miképpen is kell kezelni, megtudható a “Magyarellenes pszichológiai hadviselés Romániában” című tanulmányból, melyet Dr. Ing. Sebestyén – Teleki István irt még 1990-ben és a világ több nyelvére lefordították. Kéretik elolvasni! Több helyen is megjelent! Néha meg lehet találni az interneten az angol nyelvű változatot, de a románok szisztematikusan irtják! Amennyiben a tanulmányt nem találják, úgy kérjük ezt jelezni és 5 részes sorozatban közölni fogjuk. A pszichológiai hadviselés alapjai tanulhatóak meg belőle.

Tisztelt Mindenki!

 Ma egy ismerősöm egy AIR FORCE 1-es katonai ruhában lévő személyzetet látott táplálkozni a Keletinél a KFC-ben. Mit keres  az USA elnöki különgép személyzete Budapesten?

 Egyébként Halász József holnap kívánja beadni a NATO -ból való kilépésünket lehetővé tévő népszavazási kezdeményezését, szerintem jobban tenné, ha nem egyedül utazna fel Szegedről. Elvégre igen idegesek lehetnek az amerikaiak, hogy mi  magyarok azon törjük a fejünket, hogy kilépünk a NATO-ból. Van  hát mit keresnie itt Obama külön gépének! (És hát kezdődnek a szerdai tüntetések is!)

 Ki jöhetett? És meddig marad?

Üdvözlettel: dr. Fórizs Eszter

Air Force One

Hírdetés

Vattay Szabolcs válasza.

Kedves Dr. F. Eszter!

Nem véletlenül javasoltam Önnek, hogy hiteles hírforrásokból merítse ismereteit, mert akkora képtelenséget, hogy egyik ismerőse AIR FORCE 1-es katonai ruhában lévő személyzetet látott táplálkozni a Keletinél a KFC-ben, már rég hallottam.

Kezdjük ott, hogy az AIR FORCE ONE az amerikai elnök külön-gépe, (Boeing 747-es gép) mely gép vészhelyzetben képes napokig, hetekig leszállás nélkül a levegőben tartózkodni. Ezen a gépen ott van minden létfontosságú tárgy, berendezés, infrastruktúra, ami egyébként az elnöki palotában is megtalálható. Ennek a gépnek a személyzetét se magyarországi, se más országok gyorséttermekben (beleértve USA-t is) nem fogják látni sehol táplálkozni se egyenruhában, se civilben! PONT!

Egyébként csak tájékoztatásul közlöm, hogy a KFC néven ismert gyorsétterem-lánc eredeti nevét itt szinte senki se ismeri. A KFC a Kentucky Fried Chicken rövidítése. Egyébként nem lep meg, hogy hazánkban moszados, FBI-os, stb. ügynökök nyüzsögnek. Még nem volt lehetőségem kideríteni azt, hogy a budapesti pályaudvarokon grasszáló MP feliratú karszalagú fegyveresek valóban USA katonák-e. A fegyveres testületek esetében az „MP” Military Police-t, azaz katonai rendőrséget jelent. Politikai értelemben az MP pedig a Member of Parliament-et, azaz parlamenti képviselőt jelent.

Tekintettel arra, hogy szeretett hazámban semmi se lehetetlen, sőt mindennek az ellenkezője is lehetséges! – így el tudom képzelni, hogy itt akár WC pucoló szakembert is lehet látni amerikai színekben (AIR FORCE 1-es katonai ruhákban) kik egyébként szigorúan titkos ügynökök is egyúttal! Hogy mást ne mondjak: a BKK (BKV) ellenőrök elmondásait sem tartom hiteles hírforrásoknak, melyekre korábbi levelében Ön hivatkozik! Ennyit a hitelesnek vélt hírforrásokról!

Ezt a válaszlevelemet azért tettem közzé az Ön nyilvános címlistáján, hogy senki ne vegye készpénznek azokat a meséket, melyeket a kvázi jól értesült ismerősei terjesztenek. Ne mástól, hanem tőlem tuja meg Ön is azt, hogy a helyzet sokkal komolyabb, sokkal, de sokkal reménytelenebb, kilátástalanabb, mint amit Ön is tudni vél, ill. mint amit a kedves ismerőseitől olykor-olykor hall.

Vattay Szabolcs

Nemzeti Internetfigyelő (NIF)

Kategória:Értelmezés, Európai Egyesült Államok, Gondolatok, Magyar szemmel, Magyarország Cionista Gyarmat!, Olvasói levél Tagged: AIR FORCE ONE, „MP” Military Police, hiteles hírforrások, jól értesült ismerős, rémhírek


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »