Miss Kolumbia: Történelmet írtam

Miss Kolumbia: Történelmet írtam

Meg kellett gyászolnia, hogy mégsem ő lett Miss Universe, de úgy érzi, többet is elért a győzelemnél Miss Kolumbia, a szépségverseny majdnem-győztese.

Hatalmas méltánytalanságnak tartja Ariadna Gutierrez, ami a Miss Universe döntőjén történt vele – derült ki a kolumbiai W Rádió interjújából, amit a Jezebel szemlézett. Mi is beszámoltunk róla: Kolumbia szépét hirdette ki Miss Universe-ként a döntőt levezénylő Steve Harvey, nem sokkal később viszont már szabadkozott, hogy tévedés történt, és a nyertes valójában a fülöp-szigeteki induló.

Hírdetés

Gutierrez úgy nyilatkozott, hogy idő kellett számára meggyászolni a történteket. „Össze voltam zavarodva. Szinte senki hívását nem fogadtam. Nagyon kevesekkel beszéltem az utóbbi időben” – fejtette ki Miss Kolumbia. Mint mondta, sokként érte a fordulat, mivel ez volt az álma, amiért harcolt. „Mindig arról álmodtam, hogy Miss Universe lehessek.” Gutierrez azt sem értette, miért ott helyben kell őt megfosztani a koronától, miért nem intézték az egészet másnap mondjuk egy sajtókonferencián.

Ugyanakkor azért teljesen nem tört le Miss Kolumbia: mint kifejtette, sikerült ezzel történelmet írnia, ami szerinte fontosabb, mint Miss Universe-szé válni.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »