Mirkóczkiék ellenállók lesznek

Mirkóczkiék ellenállók lesznek

Irányváltást ígért a Jobbik a politikájában a párt kihelyezett frakcióülése után. Mirkóczki Ádám szerint Orbán Viktor "a jogállam felszámolásával elszigetelte az országot az Európai Unióban, és veszélyezteti az uniós tagságot".

A jobbikos képviselő nem elégedne meg Orbán Viktor távozásával, hanem "a teljes politikai berendezkedést lebontaná". A jövőben az ellenzéki szerep helyett ellenállásról beszélt, a Jobbik irányváltásáról viszont nem árult el részleteket.

"Meg is határoztuk önmagunkat, ami azt jelenti, hogy magunkra nem pusztán ellenzéki pártként, politikusként fogunk most már tekinteni, hanem ellenállóként. Nagy különbség van számunkra az ellenzék és az ellenállás között. Ellenállást hirdetünk és szervezünk, bizonyos keretekből kijövünk és át fogunk lépni, és erre biztatunk a társadalomban minden jó érzésű embert – és erre biztatunk mindenkit pártállástól, kortól, nemtől függetlenül – akinek elege van ebből a rendszerből" – jelentette ki a HírTV beszámolója szerint a Jobbik egyik legunalmasabb politikusa.

Hírdetés

Frissítés: Gyöngyösi: diktatúra van, "sajnálatos módon realitássá vált az EU-ból való kilépés réme"

Az elnökhelyettes által Mirkóczki Zoltánnak nevezett szóvivő szerint kifejezetten jó hangulatú ülésen vannak túl – és valóban, látható a párt által közzétett videón, miként árad a derű és a bizakodás az arcukról…

A "diktatúra van", de mi ellenállunk témakörhöz: Nem tagadja már a Jobbik a 200 ezres fizetésemelés megszavazását; Gyöngyösi: ők megérdemlik, nem ülhetnek ott éhbérért

Korábban írtuk: Vitát akart a Fidesszel a Jobbik – Tusványoson megkapták, erre egy balféket küldtek oda


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »