Mire jók a rosszfiúk? – Jön a Bad Boys 4. része

Mire jók a rosszfiúk? – Jön a Bad Boys 4. része

Instagramon közzétett közös videón jelentették be kedden Will Smith és Martin Lawrence amerikai színészek a Bad Boys negyedik részét.

A Sony Pictures időközben megerősítette a The Hollywood Reporter és a Variety szaklapok értesülését, miszerint az akcióvígjáték folytatása az 54 éves Smith és az 57 éves Lawrence főszereplésével még gyártás előtti szakaszban van. A negyedik rész forgatására Adil El Arbi és Bilall Fallah belga rendezőket szerződtették, akik a 2020-as Bad Boys 3 – Mindörökké rosszfiúkat is rendezték. Producerként Jerry Bruckheimer (Karib-tenger-kalózai és a Top Gun) csatlakozott a csapathoz.

Hírdetés

A Mike Lowrey (Will Smith) és Marcus Burnett (Martin Lawrence) rendőrduó kalandjairól szóló első Bad Boys film 1995-ben jelent meg, a folytatás 2003-ban érkezett, mindkét filmet Michael Bay rendezte.

Will Smith tavaly nagy felháborodást keltett azzal, hogy a tavaly március 27-i Oscar-gálán arcul ütötte színésztársát, Chris Rockot, aki a felesége, Jada Pinkett Smith rovására sütött el egy ízléstelen viccet. A díjátadón egyébként Will Smith kapta meg a legjobb színész Oscar-díját a Richard király című életrajzi filmben nyújtott alakításáért. A történtek nyomán azonban tíz évre eltiltották az amerikai filmakadémia rendezvényeiről.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »